Olen kasutanud etüülatsetaati ja atsetonitriili rekrist. mitu korda, kuid ainult metamfetamiini puhastamiseks ( mitte kristallide loomiseks, nagu kirjeldatud)
Etüülatsetaati kasutades ei ole mul kunagi õnnestunud täielikult lahustada 100% keemistemperatuuril, olenemata sellest, kui palju üleliigset ma kasutasin. Siiski jätab see väga puhta met, eriti see väike protsent, mis tegelikult kristalliseerub välja pärast esialgse lahuse filtreerimist ja filtraadi panemist sügavkülma. Atsetonitriil lahustab küll kõik ( ma ei tea tavalist suhet, aga niipea kui mul on võimalus, teen märkmeid, et jagada), aga see ei eemalda iseenesest kõiki värvainete lisandeid, aga kui lisada aktiivsütt ja filtreerida läbi tseliidi suures poorses kuumast klaasist buchneris ( ei mingit filterpaberit, nii et see saab kiiresti läbi)(muidu võib ja tahkestub see poorides ja ummistab kogu asja, seguneb tseliidi sademetega, tekitab tõelise tõelise jama, minu soovitus on enne suuremaks mõõtmist katsetada).
Nüüd minu küsimus, kas MDMA enantiomeerid tuleb eraldada, et toota suuri, klaasistunud kristalle?