Minu sünteesid ikka veel mulisevad pärast cucl2 aditiivset ja tagasivoolamist. Kas ma peaksin ikkagi vaakum destillatsiooni ipa või oodata ?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Lisasin enne filtreerimist väikese koguse CH₃COOH, et tappa Nabh4.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Hoidke meid kursis.. Mul õnnestus IPA-destilleerida ja väga minimaalne kogus toodet tuli koos IPA-ga üle. Lõpuks sain näha õli hõljumist. Kuna mul ei olnud tol ajal töötavat vaakumit, siis ekstraheerisin NP-ga. Töötas lihtsalt leida.
Huvitav oli aga kollakas-oranž värvus, mis jäi NP-sse.. see lõhnas väga magusalt, mis pani mind mõtlema, kas see oli P2P, mis ei saanud täielikult vähendatud.
Huvitav oli aga kollakas-oranž värvus, mis jäi NP-sse.. see lõhnas väga magusalt, mis pani mind mõtlema, kas see oli P2P, mis ei saanud täielikult vähendatud.
Jah, ma vaakum destilleerisin seda hetkel. Mul on selge toode vastuvõtjas, nagu ipa. Minu õlivann on 70 C, aga aurutemperatuur on 50 C. Loodan, et ma fukseerisin midagi, sest mu magnetiline segisti ei olnud piisavalt tugev ja nüüd on mul selge kiht peal ja see kõva muda maas. Ma arvan, et pean järgmine kord investeerima kpg segistisse.