* Kuidas saadetis on tehtud? Kas pakiga oli mingeid probleeme?
- Mul oli väike viga saatmisaadressiga, kuid õnneks oli
@Madre väga abivalmis ja aitas mind nii palju kui võimalik. Esimese pakiga tehtud vea tõttu kulus umbes 2-3 nädalat, kuni see kohale jõudis. Muidu ei mingeid probleeme.
* Fotod ainest kaalus (pakendis, pakendis, ilma pakendita, ainult aine, suvalise riigi nimiväärtusega münt).
- Kahjuks avasin paki enne kui ma mäletasin pilte, ma vabandan selle eest, kuid võin öelda, et see oli väga professionaalselt pakitud see oli kirjas ja toode oli halli pakendis. Ja pulber oli väikeses zip lock kotikeses ja see oli märgistatud nagu peaks olema. Heres üks pilt, mille ma tegin koos mündiga.
Üksikasjalik reisiaruanne sinust.
- Väga puhas, olles kunagi proovinud seda ainet, kuid ive lugenud mõned aruanded selle kohta, et see on väga tugev ja tõesti lihtne üle teha, nii et ma võtsin väga väikese annuse intranasaalselt umbes 10mg. Kõrge üllatas mind, sest väike kogus, mida ma võtsin, tõesti pehme ja opioidilaadne kõrge, kuid mitte nii palju eufooriat. Muidu väga hea kvaliteediga uurimiskemikaal minu arvates, kuid sametime Id soovitan teha mõned uuringud enne proovimist kraami nagu see. See on üllatavalt tugev.