- Reaction score
- 40
Tere Madre, ma olen juba saatnud teile sõnumi seoses selle ja muude võimalustega, kuidas ma võiksin saada Breaking Bad'i meeskonna kaaslaseks, kuid postitus, millele ma vastasin, ütles, et te otsite meeskonda RC-de testimiseks, ja siis seda postitust lugedes näen ma, kus te loetlesite metamfetamiini kui näidisnarkootikumi, nii et nüüd ma mõtlen, kas see on ainult teadusuuringute kemikaalide jaoks või on see kõik narkootikumid? Sest ma kindlasti muudaksin oma eelistatud uimastivalikut, kui see nii oleks! Palun andke mulle teada ja veelkord aitäh teie aja ja tähelepanu eest, ilusat päeva!
- Reaction score
- 40
Ei viitsi, ma lugesin kasutaja TESTINTi taotlust ja tema kasutatud formaat pani mind arvama, et see on osa madrese postitusest. Minu viga.
- Reaction score
- 5
Ma elan usa ja olen iseõppinud keemik ive tehtud 2cx b läbi e mitte D ja mda ja meskaliini ja kui muidugi dmt mis im kindel, et enamik ppl alustada extrqction ei süntesaator kuigi id nagu anda TSTAB shot id nagu proovi.mõned rcs 2cx ja muud entactogens / psühhedeelsed annavad aus opibion alates mailbix bio proovi ja olen väga hästi seotud, kus ma olen ma kogu müük nii ma dnt tõesti teha väike käsi minu ppl teha suures ulatuses parem FED kui riigi ma ütlen lol koputage puust