Míg aaron sokakkal jó üzletet folytatott, és általában jó ütemben járt a megrendeléseivel kapcsolatban, számomra minden vele kapcsolatos dolog kezdettől fogva gyanús volt, mert meg tudtam mondani, hogy nem volt igazán elkötelezett a közösségben személyes célokra, és a széles állománya is, amely soha nem tűnt együtt ugyanazon a helyen, csak úgy nézett ki, mint a "Darknet Vendor 101" számomra, egyébként dropshipping egy modern üzleti modell, de én úgy találtam, hogy ez a fajta reklám, amikor nyilvánvalóan nem te vagy a fickó
A gyanús viselkedése miatt tényleg nőtt egy csomó rosszindulat vele szemben, az a tény, hogy ő kihasználja ezt a nagyszerű közösséget a személyes nyereség.
A hazugságok általában soha nem vezetnek messzire, ebben az esetben az intrikás cselekmény, amelyet aaron létrehozott maga körül és a sok más személyiség (vevők és eladók), akiket ezen a piactéren tart, ez év augusztus 29-én lelepleződött számomra. Mégsem éreztem úgy, hogy bármit is tennék, mert a darkwebben különböző személyazonosságokkal rendelkezni olyasmi, ami nagyon gyakori, és amit én is csinálok.
Mindazonáltal augusztus 22-én volt, amikor egy felhasználó kapcsolatba lépett velem a Breaking Bad-en, és sokféle kábítószert kért, de főleg oxikodont magánhasználatra. Beszélgetésbe elegyedtünk, és körülbelül egy héttel később volt, amikor a csomag úton volt. Ez volt az a pillanat, amikor a vevő ismét kapcsolatba lépett velem a következő üzenettel:
Tehát ebben a szakaszban szeretném, ha szünetet tartanának, megnyitnák az ülést, és megnéznék, hogy ez az azonosító ismerős lehet-e
A történet folytatódik...
Mivel még soha nem volt kapcsolatom a munkameneten aaron-nal, nem láttam, hogy mi fog kibontakozni, és folytattam a kapcsolatfelvételt a felhasználóval egy lusta üzenettel: "Yo Gordon", hogy tudassa vele, ki vagyok.
2 órával és 2 perccel később az üzenetkérésemet elfogadta. A felhasználó válaszolt:
Amikor folytattam, hogy szembesítsem őt azzal, hogy:
Egész nap nem mondott semmit, bár korábban nagyon is reagált, és az USA-ban még mindig dél volt.
Tovább kutakodtam:
Kijött, és azt mondta::
Aaron állítólag egy nagy Oxycodone szállítója az USA-ban
Számomra ez elég egyértelmű
A BB felhasználó, aki elküldte nekem a profilt, szintén nem válaszolt egy napig, majd azt mondta: "A BB felhasználó, aki elküldte nekem a profilt, szintén nem válaszolt egy napig, majd azt mondta:":
Amikor válaszoltam:
Nem kaptam választ, amikor a csomagot kézbesítették, soha többé nem kerestek meg, de a fiók a mai napig aktív (utolsó aktív idő: 2023. október 9.).
Ez talán hagy egy kis értelmezési lehetőséget, de nekem elég egyértelműek a dolgok.
Az adatokból látom a címben, hogy a fiók mögött álló személy az USA-ból származik! (Ne kérdezzétek a címét
)
Folytathatnám a fenti állítások bizonyítékának hozzáadásával (képernyőképek + videók), amelyekkel rendelkezem, de ez idő- és energiapocsékolás!
Egyéb helyzetek, amelyek a véleményemet aaronról eredményezték, a következők:
1. Amikor csak kezdtem, mint eladó voltam felhasználók, mint Chobeskunk és 2 másik ember Franciaországból várta a választ aaron több mint 3 hétig már a megrendelés leadása és küldés érmék, ez szó szerint soha nem hagyta abba, mivel az emberek jöttek ide minden alkalommal és akkor ugyanazzal a kérdéssel, hogy szellem hetekig, és ez 4 hónappal ezelőtt.
Ghosting miután egy megrendelést = csalás
2. A kokainját 70%-on tesztelték, 90%+-on hirdették.
3. Az emberek metamfetamint rendeltek, 4MMC-t kaptak
4. Beismerte, hogy Oxycodone-t árult nekem Fentanyllal fűszerezve az ülésen.
5. 95%-ban 4MMC-ről posztol, de piszkos szart szállít a vásárlóknak. Amikor ez kiderül, tényleg azt mondja, hogy ő kezelte, hogy repülővel repült a laborba, hogy javítsa a vegyészeinek munkáját.
Srácok, ez az egész annyira rossz, nem tudom elhinni, hogy ez hogyan mehetett ilyen sokáig és messzire, és hogy ez a fickó még nincs betiltva?? Nevetséges volt nézni, de őszintén, akarunk-e ilyen figyelmet, hogy egy felhasználó, aki a Breaking Badben vásárolt drogokat, kórházba került belőle? aaronstevensnek mennie kell, és minden egyes mellékszámlájának!
Tényleg kíváncsi vagyok, hogy mennyi pénzt csalt ki az emberektől.
Én tényleg sürgetem a kényszerű letéti tranzakciók szükségességét a Breaking Bad, bárki húzza az embereket a fórumon kívül azonnal ki kell tiltani, ha nem adta meg az adminok.