OK, most már tudom, hol van a problémám, miután elolvastam sok tartalompatronodat. Előre is köszönöm. szóval az a problémám, hogy nem sokat tudok a sav-bázis elméletről, hogy elválasszam az efedrint a teofillint is tartalmazó tablettákból. oké, melyik módszer a jobb nekem? Ebben a tartalomban 2 módszer van, a Fester Cookin Crank videóban is van egy módszer. Próbáltam követni a 2 módszert a fester videóban, de csak 1/5-ét adja az összes ephedrin hcl-nek, amit kivonok. ismeretek híján, tudomásom szerint csak az ephedrin hcl oldódik vízben, a teofillin pedig olajban (nem poláris) oldódik. és miután ezt befejeztem és ephedrin hcl kristályokat kaptam, a reflux módszerhez fogok folyamodni hipofoszforsavval + jóddal (ez a 2 összetevő készen áll a minilabomban). köszönöm szépen. ismét minden egyes tablettám 12,5 mg ephedrin hcl & 120mg teofillint tartalmaz, 200 tablettám van minden dobozból. melyik módszer jó nekem, hogy újra kezdjem a 100%-os eredmény reményében. Készítettem még 3 doboz tablettát