Önnek iszapja van. Önnek nincs leves! (Soup=psuedo)
A legtöbb tablettához nem használhat semmilyen alkoholt. 1 ml alkohol aktivál valamit, ami a pszuedót nátrium-kloriddá alakítja, és végtelen mennyiségű gakot hoz létre.
A víz is aktiválja ezt a gakkot, tehát felejtsd el a vizet oldószerként használni, vagy a psuedo szabaddá tételét. Csak egy módszert találtam, és nem szívesen teszem közzé, mert a gak-gyártók és a tablettakészítők is olvassák ezeket a fórumokat, és megváltoztatják a képletüket, hogy leküzdjék a titkos vegyészek bármilyen sikerét.
A titok azonban a nem klórozott fékalkatrész-tisztítóval való mosás. Kapható a Walmartban vagy bármelyik ország bármelyik autóalkatrészboltjában.
Fújja rá a pillatömeget, és hagyja 15-20 percig, vagy ha akarja, tovább is ázni. Szűrje le a tablettatömeget, és dobja ki a folyadékot. Ismételje meg ezt a lépést, amíg a mosófolyadékból nem jön ki több gakk vagy olaj.
Most már feloldhatja a tablettamasszát xilolban,éterben vagy hexánban a legjobb, ha tud szerezni. A QD elektronikai tisztítószer többnyire hexán, de Ive soha nem használtam gázosításra. Szűrje le és párologtassa el az oldószert vagy adjon hozzá nátrium-hidroxid oldatot, ha szabadbázisra van szüksége a nyírfa csökkentéséhez. A hozam következetesen 90%+ a nagyon tiszta psuedo.
A fékalkatrész-tisztító minden gakkot és adalékanyagot felold. Tulajdonképpen bármit és mindent felold, kivéve a psuedo-t. Próbáld ki először néhány tablettán, mert nem próbáltam ki minden márkán és készítményen, de még nem csalódtam. Van egy bizonyos márkájú tablettám, amit kapok és kétszer tudok fékalkatrész tisztítóval mosni és a tablettás masszát úgy használni, ahogy van egy Hidriodsavas redukcióban, mert csak tiszta psuedo marad utána. Semmi forrásban lévő oldószer!!!
Próbáld ki és meglátod és sok szerencsét barátaim.