Warning! You are currently using a domain is accessible on the regular internet, not on Tor. For better privacy and security, please use our onion domain instead.

Izomerek és borkősav

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
677
Deals
8
Azt hiszem, valami baj van a grafikonnal.
Ha L+-borkősavat használ(olcsóbb és könnyebben megtalálható)a D enantiomer(amph,Meth) az oldatban lesz, nem pedig a szilárd anyagban, ahogy ott megjelenik.
Ha D-borkősavat használsz(drágább és nehezebb megtalálni) a D enantiomer(amph,Meth) a szilárd anyagban lesz.
Köszönöm.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
A sémája helyes. A só szilárd halmazállapotba csapódik ki. Nincs különbség, d-amfetamin l-borkősav só vagy l-amfetamin d-borkősav só. A következő eljárásokkal megváltoztathatja a savat, és a szilárd halmazállapotban különbség izomereket kaphat.

P.S. ugyanez vonatkozik a metamfetaminra is.

View previous replies…

Davidrobinson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Mit ért a 18. kép alatt.
"A d-amfetamint további mennyiségű d-borkősavval kicsapjuk". Azt hittem, hogy az Ön által használt d-borkősav az l-amfetamin d-borkősóját törte ki. Hogyan fogja kicsapni az oldatban maradt d-amfetamint?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
512
Deals
5
A D-borkősav a kívánt enantiomert hagyja oldatban, a szilárd anyagod ebben az esetben most a hulladékod, szemben az L-borkősavval (a közös), majd kicsapod a kívánt savval. Mindkét folyamat során a szulfáthoz vagy a foszfáthoz jutsz, mivel a tartrátok nem tárolhatók

Davidrobinson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Megértem, hogy. De ha elolvassa az eljárást, hogy a kiküldött , itt van.
"Extraktáljuk 5 ml petróleuméterrel és melegítsük fel az oldatot, majd adjunk hozzá 2,45 g d-borkősav alkoholos oldatban oldatot. Ezután addig adjuk hozzá az alkoholt, amíg teljesen feloldódik, majd keverés mellett hűtsük le. Az l-amfetamin d-borkősó kicsapódik. A d-amfetamin az oldatban marad. Megismételheti az eljárást az l-amfetamin d-borkősó csapadékának metanollal történő tisztítására a hozam növelése érdekében."
Ez a következő bit én beszélek .
"A d-amfetamint további mennyiségű d-borkősavval kicsapjuk. A csapadékot leszűrjük, megkapjuk a d-amfetamin bázisát, lúg hozzáadásával a pH = 11"

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Úgy értem, hogy a felesleges d-borkősav kicsapja a d-amfetamint is. Ez egyfajta a/b extrakció. Szerintem ezt a lépést kihagyhatja, és az éteroldatot az első d-borkősav hozzáadása után savanyíthatja.

Davidrobinson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Oké. De hogyan lehet kicsapni d amfetamin d borkősavval, Amikor elválasztottad
az amfetamin d-tartátot ugyanezzel a borkősavval az előző lépésben...

Davidrobinson

Don't buy from me
Resident
Reaction score
18
Rengeteg zavar van e téma körül. Remélhetőleg a videója némi fényt vet rá .

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Egyenlőpólusú arányban végeztem. A d-amph esetében d-tartrane felesleget használunk.

smallworker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Így hangzik jól

Nekem van egy másik módszerem. Én L++ borkősavat használtam. Az alapolajat és az l++ borkősavat együtt készítem.
Készítek 1,4L h2o-t és 700gr borkővel együtt teszem. Ezt a keveréket teszem 1L freebase olajra.

Pár perc múlva szilárd lett. Hagyom kihűlni a masszát és néhány óra múlva centrifugával szétválasztom.
Mi olaj, aki kijön, én, hogy a ph11/12, hogy megkapja az alapolaj
És a por, hogyan marad a centrifugában én makr ez a forró vízzel, és szintén hozza naoh a ph 11/12, hogy vegye az alapolaj

D és L elválasztva...

Néhány javaslat, hogy jobbá tegye?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
512
Deals
5
Centrifugálás előtt elszaprózza a vizes réteget az oldószeres rétegből? Nekem úgy hangzik, mintha a vizes rétegben lévő terméket pazarolná, ha igen, de lehet, hogy nem értem;nem értem.

View previous replies…

smallworker

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Igen leveszem a szilárd darabból az összes vizet szűrőpapírba, majd összeállítom a vizet és a vizet a centrifugált szilárdtömegből.

Ezt együtt csinálom Noé ph 12-vel.

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
512
Deals
5
igen, valószínűleg az L-tartarát útvonalat írja le. centrifugál, hogy eltávolítsa a lehető legtöbb oldószert és l-amph-t, majd bazifikálja a szilárd termékét( d-amph l-tartarát) és újra kicsapja, amennyire értem, ami jó.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,337
Deals
1
Üdvözlöm! Az Ön d-amfetamin L-borkősója nem fog kicsapódni vízben, mert vízben oldódik. Ahogy a kézikönyvemben írtam, a borkősavhoz alkoholt kell használnia.