- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Természetesen keverheti a freebase oldószerrel, mielőtt hozzáadná a HCL-t, de később több időre lesz szüksége, hogy a keveréket 130C-ra tegye, mivel ez az oldószer elpárolog, a HCL a fagyasztóból, a freebase hideg is, és a magas hőmérséklet elkerülése az adalékolás során nem lesz probléma ;-)
- Reaction score
- 166
Tudta, hogy az MDMA-t nem lehet savakkal magas hőmérsékletre hevíteni? A termék lebomlik, és már nem tiszta MDMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Nézd valaki elmagyarázza egy nagyon érdekes módszer l, amely megváltoztathatja az életed annyi pozitív módon, és lesz helyette egy otthon élő függő függő wanking irodalom kémikus, aki csak bitch csak a bitching és remélem, hogy kap imaginaire hitel vagy ilyen nem tudom.
Még bosszantóbb, hogy az összes ilyen bitchy kommentek kibaszott az egész szerkezetet a módszer magyarázó és érdekes megjegyzések, így a végén, hogy minden zavaros, mint az első, amit meg kell tölteni őket, és távolítsa el a zaj a sorban.
Ez a személy kínál tiszta terméket ad világos receptet Sokan nem hajlandóak ingyen adni, vagy nem is tudják magukat. Vannak emberek.... Tudom...
By the way im nem beszél személyesen valaki, de általában véve
Még bosszantóbb, hogy az összes ilyen bitchy kommentek kibaszott az egész szerkezetet a módszer magyarázó és érdekes megjegyzések, így a végén, hogy minden zavaros, mint az első, amit meg kell tölteni őket, és távolítsa el a zaj a sorban.
Ez a személy kínál tiszta terméket ad világos receptet Sokan nem hajlandóak ingyen adni, vagy nem is tudják magukat. Vannak emberek.... Tudom...
By the way im nem beszél személyesen valaki, de általában véve