A szintéziseim még mindig bugyborékolnak a cucl2 adalékolása és refluxálása után. Még mindig vákuum destillálni az ipa vagy várjak ?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
A szűrés előtt egy kis mennyiségű CH₃COOH-t adtam hozzá a Nabh4 elpusztításához.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Tartson minket naprakészen. Az IPA-t le tudtam desztillálni, és nagyon csekély mennyiségű termék jött át az IPA-val. Végre láthattam az olajat lebegni. Mivel akkoriban nem működött vákuum, ezért NP-vel extraháltam. Működött csak találni.
Érdekes volt azonban a sárgás-narancsos szín, ami az NP-ben maradt... nagyon édes szaga volt, ami elgondolkodtatott, hogy vajon ez P2P volt-e, ami nem redukálódott teljesen.
Érdekes volt azonban a sárgás-narancsos szín, ami az NP-ben maradt... nagyon édes szaga volt, ami elgondolkodtatott, hogy vajon ez P2P volt-e, ami nem redukálódott teljesen.
Igen, pillanatnyilag vákuummal destilláltam. Tiszta termékem van a vevőben, akárcsak az ipa. Az olajfürdőm 70 C-on van, de a gőz hőmérséklete 50 C. Remélem valamit elbasztam, mert a mágneses keverőm nem volt elég erős és most van egy tiszta réteg a tetején és ez a kemény iszap a földön. Azt hiszem legközelebb be kell fektetnem egy kpg keverőbe.