- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Üdvözlöm!
Itt van az utolsó eredményem, hogy természetes módon kristályosodjon a kristály molekuláris formájában maga a kristály. Több tiszta lehetetlen!!! ;-)
Úgy tűnik, kézzel készített, de bízz bennem természetesen kialakult!
Itt van az utolsó eredményem, hogy természetes módon kristályosodjon a kristály molekuláris formájában maga a kristály. Több tiszta lehetetlen!!! ;-)
Úgy tűnik, kézzel készített, de bízz bennem természetesen kialakult!
Attachments
Nagyon szép munka. Milyen eljárással távolítja el a fekete kátrányszerű szennyeződést? Még a hófehér kristályokon is megjelenik a későbbi átkristályosításoknál, és a végtermék meglehetősen sötét lesz.
↑View previous replies…
Egy második savas bázist csinálsz a fekete anyag eltávolításához? Amikor a szabadbázist gázosítom, a kristályok hófehérek, de sötétre változnak és tartalmazzák azt a ragacsos anyagot az átkristályosodás után nagy szilánkokra. A mosáshoz használt piszkos aceton is sok ilyet és mdmát tartalmaz. Arra gondoltam, hogy megpróbálom a freebase-t a kristályosítás előtt lepárolni.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Én csak egyszer csinálom esetleg prekurzor minősége befolyásolja ezt mindig por viaszt használok piszkosabb van volt a kezdeteknél is.
Igen a legjobb megoldás a gőz desztilláció.
Megnéztem és úgy tűnik, hogy a szennyeződés mdp2ppol vagy hasonló, de a név nem fontos ebben az esetben.
Igen a legjobb megoldás a gőz desztilláció.
Megnéztem és úgy tűnik, hogy a szennyeződés mdp2ppol vagy hasonló, de a név nem fontos ebben az esetben.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8