- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Üdvözlöm!
Sajnálom, hogy nagyon elfoglalt voltam ezekben a napokban, az összes módszert, amelyet közzétettem, magam végeztem és teszteltem, ahogyan azt ugyanabban a bejegyzésben mondom, inkább sokan tesztelték, és csak a legjobbat tették közzé.
Köszönöm.
Sajnálom, hogy nagyon elfoglalt voltam ezekben a napokban, az összes módszert, amelyet közzétettem, magam végeztem és teszteltem, ahogyan azt ugyanabban a bejegyzésben mondom, inkább sokan tesztelték, és csak a legjobbat tették közzé.
Köszönöm.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Miért nincs utalás az olaj- és vizes fázisok színére?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 3
- By Handsomerx
-
10 Apr
Például milyen színű az az olaj, amelyik az aljára válik szét? Az én kiindulási pmk-m egyfajta világosbarna színű, így feltételezem, hogy a kioldódó olajnak ehhez hasonlóan kell kinéznie.
Milyen színű a vizes réteg a szétválasztáskor? Az enyém egyfajta halvány sárgászöld.
Azt hittem, hogy a szokásos eljárás, hogy megemlíti a termék színét.
Mindenesetre köszönöm! Nagyon hasznos lenne, ha visszajelzést kapnék.
Mellékesen megjegyzem...amikor azt mondod, hogy "elpárologtatni dcm", akkor valójában arra gondolsz, hogy alacsony hőfokon hagyjuk állni, hogy elpárologjon? Vagy arra gondolsz, hogy vákuum alatt kell lecsupaszítani.
Köszönöm
Milyen színű a vizes réteg a szétválasztáskor? Az enyém egyfajta halvány sárgászöld.
Azt hittem, hogy a szokásos eljárás, hogy megemlíti a termék színét.
Mindenesetre köszönöm! Nagyon hasznos lenne, ha visszajelzést kapnék.
Mellékesen megjegyzem...amikor azt mondod, hogy "elpárologtatni dcm", akkor valójában arra gondolsz, hogy alacsony hőfokon hagyjuk állni, hogy elpárologjon? Vagy arra gondolsz, hogy vákuum alatt kell lecsupaszítani.
Köszönöm