Nors aaronas su daugeliu vykdė gerą verslą ir apskritai gerai vykdė savo užsakymus, man viskas apie jį buvo įtartina nuo pat pradžių, nes galėjau pasakyti, kad jis iš tiesų nedalyvavo bendruomenėje asmeniniais tikslais, be to, jo plačios atsargos, kurios niekada neatrodė esančios kartu toje pačioje vietoje, man atrodė kaip "Darknet pardavėjas 101", bet kokiu atveju dropshippingas yra modernus verslo modelis, bet man atrodė, kad tokia reklamos forma, kai akivaizdu, kad tu nesi tas vaikinas, yra įžūli
Dėl jo įtartino elgesio aš tikrai užsiauginau daug pykčio jam dėl to, kad jis išnaudotų šią puikią bendruomenę savo asmeninei naudai gauti.
Paprastai melas niekada neveda į priekį, šiuo atveju intriguojantis siužetas, kurį aaronas sukūrė aplink save ir daugybę kitų personų (pirkėjų ir pardavėjų), kurias jis turi šioje prekyvietėje, man atsiskleidė šių metų rugpjūčio 29 dieną. Vis dėlto nesinorėjo nieko dėl to daryti, nes turėti skirtingas tapatybes tamsiajame tinkle yra labai įprastas dalykas, kuriuo užsiimu ir aš.
Vis dėlto tai buvo rugpjūčio 22 d., kai su manimi susisiekė "Breaking Bad" naudotojas, prašydamas įvairių narkotikų, bet daugiausia oksikodono asmeniniam naudojimui. Mes užmezgėme pokalbį ir maždaug po savaitės siuntinys jau buvo pakeliui. Būtent tą akimirką pirkėjas vėl susisiekė su manimi ir parašė tokią žinutę:
Taigi šiuo metu norėčiau, kad jūs padarytumėte pertrauką, atidarytumėte sesiją ir pažiūrėtumėte, ar tas ID jums gali būti pažįstamas
Istorija tęsiasi..
Kadangi anksčiau niekada neturėjau kontakto sesijoje su aaronu, negalėjau matyti, kas tuoj išsirutulios, ir toliau susisiekiau su naudotoju tingiu pranešimu "Yo Gordon", kad jis žinotų, kas aš esu.
Po 2 valandų ir 2 minučių mano žinutės prašymas buvo priimtas. Naudotojas atsakė:
Kai ėmiausi konfrontuoti su juo sakydamas:
Jis nieko nesakė visą dieną, nors prieš tai buvo labai jautrus, o JAV vis dar buvo vidurdienis
Aš toliau kapojausi:
Jis išėjo ir pasakė:
Aš gavau keletą fugazinių paaiškinimų, kodėl mano klientas nukreipė jį pas mane, nes aaronas turėtų būti didelis oksikodono tiekėjas JAV
Man tai gana aišku
BB naudotojas, kuris atsiuntė man anketą, taip pat neatsakė vieną dieną, o paskui pasakė: "Aaronas neatsakė:
Kai aš atsakiau:
Nesulaukiau atsakymo, kai siuntinys buvo pristatytas, su manimi daugiau niekas nesusisiekė, tačiau paskyra nuo šios dienos vis dar aktyvi (paskutinį kartą aktyvi: 2023 m. spalio 9 d.)
Tai gali palikti šiek tiek vietos interpretacijai, bet man viskas gana aišku.
Iš adreso duomenų matau, kad už paskyros atsakingas asmuo yra iš JAV! (Neklauskite manęs jo adreso
)
Galėčiau tęsti pridedant įrodymus apie pirmiau minėtus teiginius (ekrano nuotraukos + vaizdo įrašai), kuriuos turiu, bet tai yra laiko ir energijos švaistymas!
Kitos situacijos, dėl kurių susidarė mano nuomonė apie aaroną, yra šios:
1. Kai tik pradėjau dirbti pardavėju, tokie vartotojai kaip Chobeskunk ir dar 2 žmonės iš Prancūzijos laukė aarono atsakymo jau daugiau nei 3 savaites po užsakymo pateikimo ir monetų išsiuntimo, nuo to laiko žmonės čia ateidavo kartas nuo karto su ta pačia problema, kad jie ištisas savaites laukė atsakymo, ir tai buvo prieš 4 mėnesius.
Ghosting priėmus užsakymą = sukčiavimas
2. Jo kokainas buvo išbandytas ant 70%, reklamuojamas ant 90%+
3. Žmonės užsisakė metamfetamino, gavo 4MMC
4. Jis prisipažino man pardavinėjęs oksikodoną su fentanilio priemaiša sesijoje
5. Skelbia apie 95 % 4MMC, bet siunčia nešvarų šūdą klientams. Kai tai išaiškėja, jis tikrai sako, kad susitvarkė skrisdamas į laboratoriją su lėktuvu, kad pagerintų savo chemikų darbą
Vaikinai, visa tai yra taip blogai, negaliu patikėti, kaip tai galėjo tęstis taip ilgai ir toli ir kaip šis vaikinas dar nėra uždraustas? Buvo juokinga žiūrėti, bet sąžiningai, ar mes norime tokio dėmesio, kad vartotojas, kuris įsigijo narkotikų "Breaking Bad", pateko į ligoninę nuo jo? aaronstevens turi eiti ir kiekvienas iš jo šalutinių sąskaitų!
Man tikrai įdomu, kiek pinigų jis išviliojo iš žmonių.
Aš tikrai raginu, kad reikia priverstinių depozitinių sandorių Breaking Bad, kiekvienas, kuris drauge su žmonėmis už forumo ribų, turėtų būti nedelsiant uždraustas, jei to nesuteikė administratoriai.