žmogau, tiesą sakant , turėtum turėti šiek tiek daugiau kantrybės ir gal nemanyk, kad žmonės yra kvaili vien dėl to, kad klausia kažko, ką tu lengvai išmanai....
bet kokiu atveju, jūs atsakėte kažką labai skirtingo šioje temoje apie tai, kada pradėti pridėti ketoną ir metilaminą po amalgama prasidėjo, aš teisingai paklausiau apie geriausią momentą pridėti tuos, ir kaip diogenes sakė, pavyzdžiui, ir jums buvo pritarta, geriausias momentas yra, kai pasirodo pirmieji 3 požymiai, o ne laukti per daug...
to aš ir klausiu, aš žinau, kaip daryti amfetaminus.
suprantu, kad tie klausimai jums nuobodūs, tada rekomenduočiau į juos neatsakinėti.
aš giliai žinau daug dalykų daugelyje sričių ir jei aš tikrai noriu padėti, ill padaryti maloniai , nes kažkas turi tą pačią abejonę, kurią jūs turėjote prieš laiką.
Nepriimkite kaip įžeidimą, tiesiog sakau.
dėl ne anglų kalbos žmonių, kurie bando kalbėti, būkite kantrūs, pone, pasaulyje yra daug daugiau žmonių, kalbančių ispaniškai nei angliškai, ir kai turistas ar kas nors atvyksta į mano šalį ir bent jau bando kalbėti ispaniškai, aš visada džiaugiuosi, esu malonus ir kantrus.
neseniai turėjau performuluoti klausimą vien dėl to, kad jūs manote, jog visi turime kalbėti tobulai angliškai... ir kiekvienas žmogus, kuris jį perskaitė , tikrai jį suprato.