- Reaction score
- 40
Sveiki, Madre, jau rašiau jums žinutę dėl šio ir kitų būdų, kaip galėčiau tapti "Breaking Bad" komandos bendradarbiu, tačiau pranešime, į kurį atsakiau, buvo rašoma, kad ieškote komandos RC tyrimams atlikti, o paskui perskaitęs šį pranešimą pamačiau, kur kaip pavyzdinį narkotiką nurodėte metamfetaminą, todėl dabar noriu sužinoti, ar tai tik cheminių medžiagų tyrimams, ar tai visi narkotikai? Nes tokiu atveju tikrai pakeisčiau savo pageidaujamų narkotikų pasirinkimą! Praneškite man, prašau, ir dar kartą ačiū už jūsų laiką ir dėmesį, gražios dienos!
- Reaction score
- 40
Nesvarbu, skaičiau naudotojo TESTINT paraišką, ir dėl jo naudoto formato pamaniau, kad tai madres posto dalis. Mano klaida.
- Reaction score
- 5
Gyvenu JAV ir esu savarankiškai mokomas chemikas ive padarė 2cx b thru e ne D ir mda ir mescaline ir jei žinoma dmt kuris im tikri, kad dauguma ppl pradėti su extrqction ne synth nors id norėčiau duoti TSTAB šūvį id norėčiau mėginio.kai kurie rcs 2cx ir kiti entactogens / psichodelikos duos sąžiningą opibion iš mailbix į bio assay ir esu labai gerai susijęs, kur aš esu aš visą pardavimą, todėl aš dnt tikrai nedidelį rankų į rankas mano ppl padaryti didelio masto geriau ne FED nei valstybės aš sakau lol klausti ant medžio