- Reaction score
- 0
Tāpēc man ir grūtības ar 8. soli. Man šķiet, ka šeit ir daudz atkritumu un zaudējumu. Es pārnesu ekstraktu no sep piltuves, pievienoju magniju, ievietoju saldētavā. Tagad šeit es filtrēju ar vakuumu. Es domāju, ka Buchnera filtrs ir daudz labāks nekā manis iegūtais, jo tas noplūda un tilpums ir pārāk liels. Tātad, 1., ielejot iekārtā, vai jūs domājat, ka visu to izlejat... Es nesaprotu, kā pareizi izliet ētera ekstrakciju, nesaņemot kopā ar to magniju, ja vien es neizlieju visu ekstraktu, tad tajā brīdī man paliek daudz ekstrakta ar magniju, ko man darīt ar šo atlikušo daļu, lai atdalītu. Pievienoju arī noplūdes attēlus. Ko man ar to darīt? Vai tas viss ir atkritumi. Ja ir magnijs, kas iekļuvis filtrā, ko man darīt? Būtībā iestrēdzis un gaida šajā posmā
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Tas ir joanlab vakuuma filtrs... Tas bija lēts, bet konstrukcija ir nepareiza, tā ļauj lietām noplūst uz ārpusi... Ya es mēģināšu ielej citādi es izlasīju sticky Patton rakstīja noderīga, lai izskaidrotu lietas mazliet
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Izskatās, ka tā ir lodveida locītava, kas tiek turēta kopā ar skavu.
Vai esat mēģinājis pirms tam lodveida savienojumu ieeļļot ar slīpēšanas smērvielu un pagriezt lodīti, līdz slīpēšana kļūst skaidra?
Tam vajadzētu atrisināt jūsu problēmu.
Vai esat mēģinājis pirms tam lodveida savienojumu ieeļļot ar slīpēšanas smērvielu un pagriezt lodīti, līdz slīpēšana kļūst skaidra?
Tam vajadzētu atrisināt jūsu problēmu.
- Reaction score
- 0
Ahhh, es atceros, ka kaut kur lasīju par eļļošanu. Es to pamēģināšu šodien, cerams, ka atrisinās problēmu. Paldies.