Labdien,
Man ir jautājums par laboratorijas aprīkojumu,
Kādus citus materiālus bez borsilikāta stikla var izmantot kā reaktoru?
Vai tas varētu ietekmēt sintēzes kvalitāti?
Kādas iekārtas ir ieteicamas 500 P2NP g. sintēzes veikšanai??
Paldies.
Man ir jautājums par laboratorijas aprīkojumu,
Kādus citus materiālus bez borsilikāta stikla var izmantot kā reaktoru?
Vai tas varētu ietekmēt sintēzes kvalitāti?
Kādas iekārtas ir ieteicamas 500 P2NP g. sintēzes veikšanai??
Paldies.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
PP. HDPE vai pat metāla, ja uz visas iekšējās virsmas uzklāj aizsargājošu PTFE pārklājumu.
Muca mucā, lai jūs varētu dzesēt un karsēt. Liels kondensators, kas izgatavots no caurules caurulē. caurums kondensatoram, caurums teflona augšējam maisīšanas adapterim (Vai liels cementa maisīšanas urbis, kas pieslēgts regulatoram). jūsu alumīnijam jābūt biezākam nekā sub 50-100 g reakcijas, daudz biezākam, citādi tas izies ārā no kondensatora.Ir teikts, ka robeža ir 100 g, bet es esmu diezgan pārliecināts, ka jūs varat palielināt daudz vairāk. šeit ir 1 persona, par kuru es zinu, kas ar šo metodi veic 1 kg reakcijas, un, kā viņš saka, amalgamācijai ir nepieciešamas "stundas", un tiek izmantota alumīnija loksne.
Muca mucā, lai jūs varētu dzesēt un karsēt. Liels kondensators, kas izgatavots no caurules caurulē. caurums kondensatoram, caurums teflona augšējam maisīšanas adapterim (Vai liels cementa maisīšanas urbis, kas pieslēgts regulatoram). jūsu alumīnijam jābūt biezākam nekā sub 50-100 g reakcijas, daudz biezākam, citādi tas izies ārā no kondensatora.Ir teikts, ka robeža ir 100 g, bet es esmu diezgan pārliecināts, ka jūs varat palielināt daudz vairāk. šeit ir 1 persona, par kuru es zinu, kas ar šo metodi veic 1 kg reakcijas, un, kā viņš saka, amalgamācijai ir nepieciešamas "stundas", un tiek izmantota alumīnija loksne.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Nē, tam nevajadzētu ietekmēt kvalitāti, bet jāuzmanās, istabas temp. gan hdpe, gan pp ir piemēroti gandrīz visam, bet 110*C temperatūrā tie sāk deformēties, īpaši šķīdinātāju, skābju u. tml. ietekmē.
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Jā, bet pie pirmās pievienošanas temp. var pēkšņi paaugstināties vairāk nekā tas
- Reaction score
- 510
- Deals
- 5
Es labi strādāju ar 0,25-3 mm "loksni" , es saku pēdiņās, jo tā ir viegli saliekama ar rokām. Es sagriežos nelielos izmēros un 1-2 sek. blitzēju kafijas grinde/blenderī tikai nelielai virsmas platībai.