- Reaction score
- 10
Man ir jautājums. Vai šie kristāli, kas parādās pamatšķīduma apakšējā pelēkajā slānī P2NP, kas nav reaģējis? Tas ir interesanti, tie ir parādījušies tikai tajā laikā, kad man aktīvā reakcija ir bijusi apmēram divas stundas, ilgāk nekā parasti. (Parasti pirms bāziskās reakcijas turpināšanas ļauju paiet pusstundai).
Iegūtais iznākums ir bijis ļoti augsts (75 %, vairāk vai mazāk), un, manuprāt, gala izskats ir diezgan apmierinošs.
Iegūtais iznākums ir bijis ļoti augsts (75 %, vairāk vai mazāk), un, manuprāt, gala izskats ir diezgan apmierinošs.
- Reaction score
- 146
Sveiks draugs... jā, kā saka mūsu draugs Gpatton, šie kristāli ir sāļi, šajā gadījumā tie ir nātrija sāļi, kas veidojas dūņu slānī, kad tas ir bijis augstā temperatūrā un pēc tam ir bijis straujš temperatūras kritums, redz, tas ir normāli tos redzēt, kad rodas šie apstākļi, ko jūs skaidrojat. Attiecībā uz pārējo rezultāts izskatās labi... veselība un prieks brālis!.
- Reaction score
- 10
- By user123qwe
-
23 Jan
Paldies par atbildi! Pēdējā laikā esmu koncentrējis savu TEK, rūpējoties par temperatūru, cenšoties, lai tā nekad nesasniegtu 60-65ºC. Un tas ir mainījis spēles gaitu. Ievērojami ir uzlabojusies raža un kvalitāte.