Szia,
btcboss2022. Régi hozzászólás, csak érdekel a válasz. Jellegzetes illatból megérthetjük, hogy a finom, édes, vegyszeres, jellegzetes Speed illatra gondoltál? Vagy valami más?
Tāpēc, ka bijušo es neesmu smaržojis jau 8 gadus, bet pat pēc 20 gadiem es to atcerēšos precīzi.
Kopš tā laika neesmu redzējis nevienu labu. Reizēm šeit sastopu kādu beigtu sūdu, kurā smarža šķietami ir manāma pēdās, bet tā nav. Šodien mūsu tirgus ir tādā punktā, kur vasarā iznāca nikotīna dzeltenā kaut kas, liekas, ka sākumā ir varbūt 50% efekts, bet te 20-30% maksimums ir. 1G degunā, man visas nervu šķiedras vibrēja, es šņaucu, gāzu, griezos, griezos, tiešām uzskrēju... Pēc 2 stundām strauja atskurbšana, pēc 3 stundām es mājās izlaupīju ledusskapi, apēdu sevi līdz nāvei. Pēc tam 10 stundas gulēju tikpat mierīgi kā priekšlaicīgi dzimis bērns, kas tikko ielikts jaunā inkubatorā. Vairākas dienas nevarēju identificēt viņa smaržu, bet zināju, ka pazīstu, un tā bija pavisam parasta smarža. Tad es sapratu. Tas smaržoja kā spēcīgs, salds kafijas liķieris. Ne līdzīga, tikai tāda pati.
Es nezinu, kas tas, pie velna, bija. Bet mana pieredze ar amfetamīnu, ar kuru es sākumā saražoju līdzīgu sākumu, man nebija klauvēšana 3 stundas, bet gan žokļa klikšķināšana, nemirkšķinot plakstiņu 3-4 dienas.
Tiem jau aktīvajā laikā ir blakusparādības, kas rada sasprindzinājuma sajūtu, turklāt, patiesībā, no tā tu nejutīsies labāk... Tas padara jūs stulbu. Lai ko tu darītu, tas aizņem trīsreiz vairāk laika nekā parasti, jo tavs ķermenis griežas veltīgi, smadzenes to aizēno un tu steidzies. Ak, un tas rada tādas atmiņas problēmas, ka tu visu nepārtraukti meklē, jo, tiklīdz kaut ko noliec, jau aizmirst, kur to esi licis. Līdz pat šai dienai es nezinu, kas tā lieta bija, bet nekad vairs to neredzu. To pārdod kā amfetamīnu, un jūs saņemat tādus gudrus paskaidrojumus, kad ierosiniet tēmu, ka "amfetamīnu var pagatavot 10 veidos." Jūs man sakāt, ka amfetamīns būs amfetamīns pat tad, ja jūs to darīsiet citādi. Uz to vairs nav atbildes.
Tāpēc apmaiņā pret situāciju, kurā jūs nonācāt, kad to rakstījāt... es tūlīt rīkli visiem reģistrētajiem Mos Eisley iedzīvotājiem.