Jums ir dūņas. Jums nav zupas! (Zupa=psuedo)
Lielākajai daļai tablešu jūs nevarat lietot nekāda veida spirtu. 1 ml spirta aktivizē kaut ko, kas psuedo pārvērš par nātrija hlorīdu un rada bezgalīgu gāzu daudzumu.
Arī ūdens aktivizē šo gakk, tāpēc aizmirstiet izmantot ūdeni kā šķīdinātāju vai atbrīvot psuedo. Esmu atradis tikai vienu metodi, un es vilcināšos to publicēt, jo gak ražotāji un tablešu formulatori lasa arī šos forumus un mainīs savu formulu, lai cīnītos pret slepeno ķīmiķu panākumiem.
Tomēr noslēpums ir mazgāšana ar nehlorētu bremžu detaļu tīrīšanas līdzekli. Pieejams Walmart vai jebkurā auto rezerves daļu veikalā jebkurā valstī.
Uzsmidziniet uz tablešu masas un ļaujiet tai iesūkties 15-20 minūtes vai ilgāk, ja vēlaties. Filtrējiet tablešu masu un izmetiet šķidrumu. Atkārtojiet šo darbību, līdz mazgāšanas šķidrumā vairs nav gakka vai eļļu.
Tagad tablešu masu var izšķīdināt ksilolā, ēterī vai heksānā, ja to var dabūt. QD elektronikas tīrīšanas līdzeklis pārsvarā ir heksāns, bet es to nekad neesmu izmantojis gāzēšanai. Filtrējiet un iztvaicējiet šķīdinātāju vai pievienojiet nātrija hidroksīda šķīdumu, ja jums nepieciešama brīvo bāzi bērza samazināšanai. Ieguvums ir pastāvīgi 90 % un vairāk no ļoti tīra psuedo.
Bremžu detaļu tīrīšanas līdzeklis izšķīdina visus gakk un piedevas. Patiesībā izšķīdina jebko un visu, izņemot psuedo. Vispirms izmēģiniet to uz dažām tabletēm, jo neesmu to izmēģinājis uz visiem zīmoliem un preparātiem, bet vēl neesmu bijis vīlies. Man ir noteikta zīmola tabletes, ko es saņemu, un es varu divreiz mazgāt ar bremžu detaļu tīrīšanas līdzekli un izmantot tablešu masu kā ir hidrioda skābes reduktorā, jo viss, ko tas atstāj aiz sevis, ir tīrs psuedo. Nav vārošu šķīdinātāju!!
Izmēģiniet to un redzēt, un vislabāko veiksmi draugi.