?tātad jūs domājat, ka man būtu jāizmanto A/B ekstrakcija visai šai procedūrai ?
mans jaunais plāns ir vispirms izšķīdināt tabletes etanolā uz 5-8 stundām. (pēdējo reizi šis teqniqe izšķīdināja IBU un PSE, bet Modafen kastītes svars ir 24 gab. un viena tablete satur 200 mg Ibuprofēna un 30 mg PSE. tāpēc sākumā es sāku ar 5500 mg.
Pēc etanola souk es vienkārši ļāvu tiem iztvaikot rdry in chill.....it bija okayn un visvairāk insteresting domāju, ka es devos no 5500a līdz piemēram 1500-1700 mg, bet im reallz pārliecināts, ka tas ir tikai pse, ibu un daži daži daži pildvielas.
un no šī punkta im jautājums.
SOOOO Vai jūs domājat, ka tas darbosies?
1. visu masu mērcēt etanolā 5-8 stundas.
2. šķīduma filtrēšana un šķidruma paturēšana, un atlikumu izmešana.
3. tagad ir laiks karsēt uz ļoti zemas temperatūras un lēnām iztvaikot, līdz iegūst vēlamo PSE un IBU pulvera maisījumu.
4.pievienojot sārmainu ūdeni, līdz mans šķīdums sasniedz pH 13.........pievienojot sārmainu šķīdumu kam? kā soke tabletes sārmainā ūdenī ? jo manas tabletes satur sūdus, kas aktivizējas ūdenī.
5. ekstrakts ar toluolu
6. tagad izmetu veco ūdens slāni, pēc tam varbūt veicu dažas ūdens mazgāšanas?
7. Pievienojiet nepolārajam šķīdinātājam nedaudz tīra destilēta ūdens.
8. Skābināt līdz pH 3 ar atšķaidītu HCl (vai man tas ir jāsakrata, vai arī pietiek ar lēnu virpināšanu?).
9. Pseido migrēs uz ūdens fāzi kā pseido-HCl sāls.
10. Ibuprofēns (tagad skābais) nogulsnēsies ūdens fāzē, tāpēc teorētiski ūdenī ir diezgan tīrs pseido.
11. Visbeidzot, es varu veikt A/B ekstrakciju, lai vēl vairāk attīrītu PSE.
Paldies par atbildēm