- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Cienījamais Mr.
Izmantojiet L vīnskābi, lai atdalītu brīvo bāzi saskaņā ar jūsu metodi.
Maisot es ieguvu košļājamai gumijai līdzīgu vielu, un, kad pārtraucu maisīt, viss pārvērtās par ļoti cietu baltu cietu vielu. Vesels gabals.
Vai tas ir pareizi?
Izmantojiet L vīnskābi, lai atdalītu brīvo bāzi saskaņā ar jūsu metodi.
Maisot es ieguvu košļājamai gumijai līdzīgu vielu, un, kad pārtraucu maisīt, viss pārvērtās par ļoti cietu baltu cietu vielu. Vesels gabals.
Vai tas ir pareizi?
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
Jā
↑View previous replies…
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 662
- Deals
- 8
- By btcboss2022
Tas nekļūs šķidrs šķidrums šķidrums ir sajaukts ar cieto cieto vielu, jums tas jāsasmalcina, lai vakuumfiltrētu un iegūtu šķidrumu.
Par frībāzes iznākumu no p2p ir ok, ja netiek izmantots tvaika destilēts p2p.
Par frībāzes iznākumu no p2p ir ok, ja netiek izmantots tvaika destilēts p2p.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
Cienījamais Mr.
Es izmantoju L vīnskābi, lai atdalītu brīvo bāzi. Vakuums dod šķidrumu. Sārmu PH-13. Tiek iegūta brīva bāze.
Brīvo bāzi samaisa. Pievieno HCI. PH vērtība -2. Es gribēju pielāgot pH līdz -3. Bet pH pēkšņi samazinājās. Es uzmanīgi pievienoju ļoti maz HCI. Sākumā pH vērtība vienmēr ir bijusi aptuveni 7. Tad pēkšņi tā pēkšņi samazinās līdz -2.
Uzkarsēju līdz 130°. Ielej traukā ar 10 tilpumiem atdzesēta izopropilspirta. Tvertnē uzreiz parādījās daudz pulvera. Vai nevajadzētu iegūt kristālus?
Ko es darīju nepareizi?
Kungs, lūdzu, palīdziet man.
Es izmantoju L vīnskābi, lai atdalītu brīvo bāzi. Vakuums dod šķidrumu. Sārmu PH-13. Tiek iegūta brīva bāze.
Brīvo bāzi samaisa. Pievieno HCI. PH vērtība -2. Es gribēju pielāgot pH līdz -3. Bet pH pēkšņi samazinājās. Es uzmanīgi pievienoju ļoti maz HCI. Sākumā pH vērtība vienmēr ir bijusi aptuveni 7. Tad pēkšņi tā pēkšņi samazinās līdz -2.
Uzkarsēju līdz 130°. Ielej traukā ar 10 tilpumiem atdzesēta izopropilspirta. Tvertnē uzreiz parādījās daudz pulvera. Vai nevajadzētu iegūt kristālus?
Ko es darīju nepareizi?
Kungs, lūdzu, palīdziet man.