- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
Tas ir ļoti dīvaini, kas šeit notiek. Jūs ievietojat kādu metodi, un tā vietā, lai izraisītu rosinošu diskusiju, pirmais komentārs nāk no acīmredzami apjukuša puiša, kurš visu var izdarīt daudz labāk un ātrāk. Kā viņš to dara ?, viņš mums nepastāsta šis retards.
Tad parādās nākamais, kurš vēlas ar pseidozinātnisku ieguldījumu un attālinātu analīzi nomelnot metodi un tādējādi iegūt klientus savam sintēzes biznesam, shady.
Un visbeidzot, profesors Gudrais ass, ievieto dažus ciniskus komentārus un sniedz tieši 0 konstruktīvu ieteikumu.
Mēs šeit neesam tiesā, man nekas nav jāpierāda. Akadēmiskās versijas parauga tīrība tika veikta profesionālā laboratorijā, izmantojot NMR spektrus, infrasarkanos un UV spektrus, elektrosprejjonizācijas masas spektrus utt.
Es divreiz padomāšu, vai vispār kaut ko publicēt, tāpēc tas ir bezjēdzīgi. Vecajā, labajā stropa forumā tika kultivēts pavisam cits stils. Cik žēl.
Tad parādās nākamais, kurš vēlas ar pseidozinātnisku ieguldījumu un attālinātu analīzi nomelnot metodi un tādējādi iegūt klientus savam sintēzes biznesam, shady.
Un visbeidzot, profesors Gudrais ass, ievieto dažus ciniskus komentārus un sniedz tieši 0 konstruktīvu ieteikumu.
Mēs šeit neesam tiesā, man nekas nav jāpierāda. Akadēmiskās versijas parauga tīrība tika veikta profesionālā laboratorijā, izmantojot NMR spektrus, infrasarkanos un UV spektrus, elektrosprejjonizācijas masas spektrus utt.
Es divreiz padomāšu, vai vispār kaut ko publicēt, tāpēc tas ir bezjēdzīgi. Vecajā, labajā stropa forumā tika kultivēts pavisam cits stils. Cik žēl.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 9
- By Researcherr
Neuztveriet personīgi to, ko šeit raksta cilvēki, daži no viņiem ir gudrinieki, citi zina, ko runā, bet labprātāk pelnītu naudu ar savām sintēzes metodēm, un viņi nesaprot, ko nozīmē dalīšanās zināšanās.
Publicējiet savas reakcijas un metodes, mēs visi varam dalīties un mācīties no tā.
Publicējiet savas reakcijas un metodes, mēs visi varam dalīties un mācīties no tā.
- Reaction score
- 28
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76
@Researcherr
paldies par jūsu labajiem vārdiem. Jums taisnība, šos puišus vajadzētu vienkārši ignorēt, lai gan dažās dienās nav tik viegli *grin`*.
Starp citu, paskatieties, ko šis jokdaris jums atbildēja. Tur es uzlieku attālu diagnozi: psihiski traucējumi progresējošā stadijā. Uzmanieties.
paldies par jūsu labajiem vārdiem. Jums taisnība, šos puišus vajadzētu vienkārši ignorēt, lai gan dažās dienās nav tik viegli *grin`*.
Starp citu, paskatieties, ko šis jokdaris jums atbildēja. Tur es uzlieku attālu diagnozi: psihiski traucējumi progresējošā stadijā. Uzmanieties.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Muļķiem, mans paraksts ir īpaši domāts slaidiem ass, kas man raksta privātās ziņās ar jautājumiem par to, kā pagatavot 10 kg uzreiz, daži no viņiem acīmredzot domā, ka es viņiem esmu parādā ko. Mans paraksts nozīmē, ka es negatavojos palīdzēt fucking fabrikām par velti. Jums ir jāspēj pieņemt kritiku līdz galam, vai jūs domājat, ka jūsu darbs ir vērtīgs sabiedrībai? Nē, nav, kaimiņu tēmās un produkcija kļūst augstāka, un tīrība acīmredzami, pat bez analīzes, ir augstāka. Ja jūs domājat, ka esat izdarījis kaut ko unikālu, tad jūs kļūdāties.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 28
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 76