@thevines2: Tā jūtos arī es. Man vienalga, cik daudz labākas ir netīrās zāles, labāk to kompensēt ar otru tīru vielu. Netīras narkotikas tāpat vien ir tikai vairākas nezināmas vielas.
@K-Cyanide: Kā es varu zināt, ka tavā produktā nav nereaģējuša prekursora, blakusproduktu un HCl? Ak, pareizi, tev ir, tāpēc tas ir daudz labāks. Jūs varat uzsmēķēt arī kanalizācijas tīrīšanas līdzekli, un tas būs jauki, bet vai jums vajadzētu???
Izgatavojiet tīru produktu. Vai tas nevienam nepatīk? Būūūū, radiet kaut ko citu, kas viņiem patīk, un dariet to pareizi. Jūs varat pagatavot metamfetamīnu ugunsdzēšamajā aparātā ar vecām baterijām, bet vai jums vajadzētu???
Tu esi tik labs, kāpēc neizolē izomērus un blakusproduktus, neveic bioloģisko analīzi un tad nenosūta uz mass spec? Tas veicinās pētījumus un ļaus jums uzzināt, vai jūs piedāvājat saviem klientiem sliktu produktu. Vai jums par to rūp vai jums tā ir nauda? retoriski.
Jūsu metode ir slikta. To zina visi. Arī jūs to zināt. Jums ir attieksme "pietiekami labi ielai", un es to uzskatu par aizskarošu. Jūs droši vien arī to sagriežat ar kofeīnu un bērnu piena maisījumu, vai ne? Tavs 4mmc nav stimulējošs? Jūs esat aizmirsis R izomēru vai ko tādu? Es redzēju jaukus 4mmc kristālus, bet tev ir iedeguma pulveris, ko tu sauc par 99%, kas nav stimulējošs? Tu esi melis un ielas stūmējs. Katrs jūsu metodes solis ir atkritumi, tāpēc es redzu, ka šis pavediens parādās katru dienu, aicinot uz jūsu kļūdām un jūsu indīgo dzīvesveidu. Ļoti atbilstošs lietotājvārds, brāli. Jūs zinājāt, ko jūs darāt lol
Tātad, es gribētu zināt, kas ir labāks, cigaretes vai nikotīns?