Manas sintēzes joprojām burbuļo pēc cucl2 pievienošanas un refluksēšanas. Vai man joprojām vajadzētu vakuumdestilēt ipa no vai pagaidīt ?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Pirms filtrēšanas pievienoju nelielu daudzumu CH₃COOH, lai nogalinātu Nabh4.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Turpiniet mūs informēt.. Man izdevās destilēt no IPA, un ļoti niecīgs produkta daudzums nonāca kopā ar IPA. Beidzot varēja redzēt peldošo eļļu. Tā kā man tobrīd nedarbojās vakuums, es ekstrahēju ar NP. Darbojās tikai atrast.
Interesanti, ka NP palika dzeltenīgi oranžā krāsā.. tas smaržoja ļoti saldi, kas lika man aizdomāties, vai tas bija P2P, kas netika pilnībā reducēts.
Interesanti, ka NP palika dzeltenīgi oranžā krāsā.. tas smaržoja ļoti saldi, kas lika man aizdomāties, vai tas bija P2P, kas netika pilnībā reducēts.
Jā, es to šobrīd vakuumizēju. Man uztvērējā ir dzidrs produkts, tāpat kā ipa. Manā eļļas vannā ir 70 C, bet tvaika temperatūra ir 50 C. Ceru, ka es kaut ko izjaucu, jo mans magnētiskais maisītājs nebija pietiekami spēcīgs, un tagad man ir dzidrs slānis virsū un šīs cietās nogulsnes uz zemes. Domāju, ka nākamreiz man jāiegulda nauda kpg maisītājā.