Pilnīgi piekrītu LOL, bet es esmu atradis veidu, kā apiet nātrija etilsulfāta metodi, kas šādā veidā darbojas diezgan labi, un, ja jums ir ērti strādāt ar dietilsulfātu un jums nav iebildumu izgatavot kastīti, ko piestiprināt pie virzuļzāģa kā kratīšanas ierīci, kas arī darbojas diezgan labi. Bet, gatavojot nātrija etilsulfātu, ievērojiet visus parastos veidus, kā to darīt, izņemot nātrija hidroksīda lietošanu, un es varu jums dot saiti uz lielu un garu procedūru par kādu pētījumu, ko viņi veica par nātrija etilsulfāta gatavošanu, un beigās viņi jums pateiks, lai atstājat vārglāzi stāvēt vairākas dienas, gaidot, kamēr nogulsnes izveidojas. Tas jums zināmā mērā būs jādara, bet, ja jums ir patiešām labs vakuumsūknis un jūs varat panākt dziļu zemu vakuumu, tad pēc tam, kad dekantēsiet etanolu, kas būs diezgan dzidrs, jūs varēsiet ļoti uzmanīgi destilēt, jo nātrija etilsulfāts ātri sadalās jebkurā temperatūrā, kas ir daudz augstāka par istabas temperatūru. Izvelciet dziļu vakuumu un atbrīvojieties no etanola, atstājot nātrija etilsulfātu. Tā nav vislētākā metode, jo spirtam jau no paša sākuma jābūt bezūdens 200 proves bez denaturējošiem sūdiem. Man tas maksāja aptuveni simts dolāru par galonu, lai to izmēģinātu. Bet es varu izvilkt tik dziļu vakuumu, ka etanols diezgan daudz destilēja, pirms es pat piemēroju siltumu. Kad es redzēju, ka tas sasniedz piesātinājuma punktu, es diezgan daudz vienkārši ļāvu tam no turienes izžūt. Izmantojot šo metodi, uz 1 mol koncentrētas sērskābes un 1,375 mol etanola jūs iegūsiet tikai pusmolu SES. Tie ir jāapvieno skābe un etanols visu laiku zem 20 grādiem pēc Celsija, lai novērstu jebkādu sānu darbību, un pēc tam, kad tie ir apvienoti, iemet to ledusskapī vismaz uz 12 stundām, lai reakcija pabeigtos. Nedariet nekādas internetā redzamās muļķības par sildīšanu līdz 140 vai līdz jebkurai citai temperatūrai. Man ir saite uz visu procedūru, kurā tā izklāstīta, un tā tika rūpīgi veikta tikai nātrija etilsulfātam. Ja jūs varētu izgatavot liela mēroga centrifūgu, es domāju pat koksa pudeli, kas karājas uz auklas, un kādu laiku šūpot šo nolādēto lietu virs galvas, jūs varētu iegūt vēl lielāku iznākumu. Bet dokumentā ir precīzi norādīts, cik daudz nātrija hidroksīda spirta šķīduma jālieto, lai neitralizētu skābi un izveidotu nātrija etilsulfātu. Šis darbs prasa tikai nedaudz pacietības, un, ja spēlējoties ar to var veltīt stundu vai divas dienā, jūs varētu iegūt pietiekami daudz nitroetāna vismaz personīgai spēlei. Es esmu pilnīgi pārliecināts, ka kāds varētu to izlīdzināt, bet es tikai maisos personiskai lietošanai. Es mazliet paskaidroju, bet, ja kāds vēlas saiti, jautājiet, un es to atradīšu.