- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Labdien,
Lūk, mans pēdējais sasniegums, lai tas kristalizētos dabiski paša kristāla molekulārajā formā. Vairāk tīri neiespējami!!! ;-)
Izskatās roku darbs, bet ticiet man ir dabiski veidojas!
Lūk, mans pēdējais sasniegums, lai tas kristalizētos dabiski paša kristāla molekulārajā formā. Vairāk tīri neiespējami!!! ;-)
Izskatās roku darbs, bet ticiet man ir dabiski veidojas!
Attachments
Ļoti jauks darbs. Kādu procesu jūs izmantojat, lai atdalītu melno darvai līdzīgo piemaisījumu? Pat uz sniegbaltiem kristāliem tas parādās turpmākajās pārkristalizācijās, un galaprodukts kļūst diezgan tumšs.
↑View previous replies…
Jūs veicat otru skābes bāzi, lai noņemtu melno vielu? Kad es gāzēju brīvās bāzes kristāli ir sniegbalti, bet pēc pārkristalizēšanās uz lieliem gabaliņiem kļūst tumši un satur šo lipīgo vielu. Netīrais acetons, ko izmanto mazgāšanai, arī satur daudz šīs un mdma. Esmu domājis mēģināt destilēt frībāzi pirms kristalizēšanas.
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 60
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Es to daru tikai vienu reizi iespējams prekursoru kvalitāte ietekmē to es vienmēr izmantoju pulveri vasks ir vairāk netīrs man tas bija arī sākumā.
Jā, jūsu labākais risinājums ir tvaika destilācija.
Es pārbaudīju un šķiet, ka piemaisījums ir mdp2ppol vai līdzīgs, bet nosaukums šajā gadījumā nav svarīgs.
Jā, jūsu labākais risinājums ir tvaika destilācija.
Es pārbaudīju un šķiet, ka piemaisījums ir mdp2ppol vai līdzīgs, bet nosaukums šajā gadījumā nav svarīgs.
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8