Nie, nie destylowałem go przed rozdzieleniem izomerów.
Nie mam żadnych problemów z procesem separacji, po prostu dziwne było znalezienie zanieczyszczenia tylko wtedy, gdy myłem wolną bazę L z trasy Leuckarta.
Dawno temu porzuciłem destylację z parą wodną dla dużych ilości, jest koszmarna i wieczna nawet z dużym parownikiem.
Mam dokładnie taki sam końcowy materiał po przemyciu kwasem i rekrystalizacji po krystalizacji acetonem.
Wiem co mówi o tym teoria i literatura, ale to fakt udowodniony setki razy.
Co do kąta rotacji masz rację, nie sprawdzałem tego, ale moi klienci, a niektórzy z nich są starymi użytkownikami mety, mówią mi, jak potężny jest i racemiczny nie jest tak potężny jak ten.
To zdjęcie dotyczy krystalizacji małej partii dla kilku małych zamówień, ale teraz pracuję nad dużą partią i pokażę ci, jak przezroczyste i duże mogą być odłamki.
Byłbym bardzo wdzięczny, gdybyś wyjaśnił mi, w jaki sposób uzyskujesz duże i przezroczyste kryształy z racemicznej wolnej bazy, czytałem, że coś takiego jak średnie jest możliwe, ale szczerze mówiąc nigdy tego nie widziałem.
Myślę o zaproponowaniu ci małego wyzwania i powiedz mi, co myślisz.
Mogę wysłać ci próbkę mojego D-meth i próbkę mojego racemicznego MDMA.
Wykonasz wszystkie potrzebne testy, zabierzesz je do zaufanego laboratorium, przekażesz je doświadczonym użytkownikom... co chcesz.
Z wynikami w ręku, jeśli możesz mi udowodnić, że twoje rzeczy z destylowanej freebase są czystsze lub lepsze niż moje z nie destylowanego, wysyłam ci 250gr każdego produktu za darmo, jeśli nie możesz, chcę tylko, żebyś powiedział, że się myliłeś tutaj na forum.
Myślę, że to dobry interes, nie?
Co o tym sądzisz?
Dzięki.