Szukając różnych przepisów, zrobiłem DMT z mimozy hostilis i metamfetaminy metodą jednogarnkową. Były użytkownik heroiny i fentanylu, mam 2 miesiące bez opioidów i uzależnienie od opioidów od 20 lat. Obecnie używam tylko speeda, trawki i okazjonalnie benzoesu. Jeśli byłeś wcześniej uzależniony od fentanylu, to wiesz, że speed jest jak wino, a fentanyl to pieprzony bimber z absyntem. Jeśli nigdy nie używałeś opiatów, proszę, nie rób tego. WCIĄGNIE CIĘ ZA PIERWSZYM RAZEM, JEŚLI LUBISZ DOWNERS!!!!! NIE MYŚL O OPIATACH. Wszystko inne, pieprzony alkohol jest moim zdaniem najgorszym narkotykiem, prawdopodobnie w połączeniu z fentanylem / heroiną. Wszystko inne z umiarem jest w porządku. Byłem 19 razy pijany w miejscach publicznych, 0 razy przedawkowałem heroinę i ponad 10 razy przedawkowałem fentanyl. Jeśli używasz fentanylu i mówisz, że jesteś taki jak ja, ponieważ próbowałem rzucić palenie przez około rok. Mniej więcej raz w miesiącu rzucałem na około półtora dnia i nie mogłem sobie z tym poradzić, a potem brałem jedno uderzenie i przedawkowywałem. Mam 6,0 230 funtów i palę fentanyl przez cały dzień codziennie przez 3 lata z rzędu. Rzecz w tym, że to nie jest jak heroina, ponieważ twoja tolerancja na fent dramatycznie spada nawet po nieużywaniu przez 1 dzień i jak powiedziałem, szczerze mówiąc przedawkowałem dokładnie w ten sposób około 5 lub 6 razy. Na co dzień używałem bonga i kolektora nektaru speed i fentanylu, mieszałem je razem na folii, która zmienia kolor na fioletowy. Ale jestem żonaty i nadal pracuję (co nazywają funkcjonującym uzależnionym), jedynym powodem, dla którego funkcjonowałem, było wspieranie mojego nałogu narkotykowego. W każdym razie chciałbym być włączony do czegokolwiek, moi kolesie, mam 37 lat i mieszkam w Orange County CA, Garden Grove i tak, stamtąd pochodzi najwspanialszy zespół wszechczasów. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel