- Reaction score
- 6
@G.Patton Cześć, dzięki za twoją pracę! Czy masz jakieś rady dotyczące rozpuszczania wolnej bazy MDMA w DCM? Nasza substancja utworzyła sos jabłkowy w DCM (testy fioletowo-czarne w odczynniku marque). Mieliśmy środek osuszający w mieszaninie (siarczan magnezu) i użyliśmy metody @btcboss2022 invitro metyloaminy HCL, ale nasza warstwa organiczna nie jest jednorodna, więc zastanawiamy się, czy są jakieś sztuczki, dzięki!
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 21
Widziałem, że miałeś emulsję...... szukając wskazówek:
Cześć, potrzebuję pomocy! : )
Pytania: Dlaczego hydrochinon nie pojawił się w pierwszym płukaniu?
Czy moje instrukcje są w 100% dokładne, że górna warstwa z pierwszego płukania 5% NaOH była "wodna", a zatem NIE zawierała ketonu i można ją było wyrzucić? A może po prostu wyrzuciłem całą swoją ciężką pracę i pieniądze?
Dlaczego emulsja wydaje się pogarszać z każdym płukaniem NaOH zamiast się poprawiać?
Jaki jest najlepszy sposób na rozbicie tej emulsji?
Dzięki. To frustrujące. Do tego momentu wszystko szło dobrze.
Cześć, potrzebuję pomocy! : )
- Benzochinon Wacker Utlenianie Safrolu w Metanolu z otrzymaniem MDP2P
- Z Erowid.org/archive/rhodium/chemistry/wacker.benzo-meoh.html
- By Methyl Man
Pytania: Dlaczego hydrochinon nie pojawił się w pierwszym płukaniu?
Czy moje instrukcje są w 100% dokładne, że górna warstwa z pierwszego płukania 5% NaOH była "wodna", a zatem NIE zawierała ketonu i można ją było wyrzucić? A może po prostu wyrzuciłem całą swoją ciężką pracę i pieniądze?
Dlaczego emulsja wydaje się pogarszać z każdym płukaniem NaOH zamiast się poprawiać?
Jaki jest najlepszy sposób na rozbicie tej emulsji?
Dzięki. To frustrujące. Do tego momentu wszystko szło dobrze.