- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Oczywiście możesz wymieszać wolną bazę z rozpuszczalnikiem przed dodaniem HCL, ale później będziesz potrzebował więcej czasu, aby umieścić mieszaninę w temperaturze 130 ° C, ponieważ rozpuszczalnik zostanie odparowany, z HCL z zamrażarki, wolna baza również zimna i unikanie wysokich temperatur podczas dodawania nie będzie żadnym problemem ;-)
- Reaction score
- 166
Czy wiesz, że MDMA nie może być podgrzewane kwasami do wysokich temperatur? Produkt rozpada się i nie jest już czystym MDMA.
↑View previous replies…
- Reaction score
- 43
Spójrz, ktoś tłumaczy bardzo interesującą metodę l, która może zmienić twoje życie na tak wiele pozytywnych sposobów, a zamiast tego staje się uzależnionym od życia w domu uzależnionym od literatury chemikiem, który może tylko pieprzyć tylko dla pieprzenia i mieć nadzieję na zaliczenie imaginaire'a czy coś takiego, nie wiem.
Jeszcze bardziej irytujące są te wszystkie sukowate komentarze, które rozpieprzają całą strukturę metody wyjaśniania i interesujących komentarzy, więc w końcu stajesz się zdezorientowany, ponieważ najpierw muszę je wszystkie wypełnić i usunąć hałas w linii.
Ta osoba oferuje czysty produkt, daje jasny przepis Wiele osób nie chce dawać za darmo lub nawet nie zna siebie. Są ludzie.... Wiem...
Nawiasem mówiąc, nie mówię osobiście do kogoś, ale ogólnie
Jeszcze bardziej irytujące są te wszystkie sukowate komentarze, które rozpieprzają całą strukturę metody wyjaśniania i interesujących komentarzy, więc w końcu stajesz się zdezorientowany, ponieważ najpierw muszę je wszystkie wypełnić i usunąć hałas w linii.
Ta osoba oferuje czysty produkt, daje jasny przepis Wiele osób nie chce dawać za darmo lub nawet nie zna siebie. Są ludzie.... Wiem...
Nawiasem mówiąc, nie mówię osobiście do kogoś, ale ogólnie