Tak, po prostu się rozpuszczają, myślę, że używają bardzo złej jakości stali nierdzewnej.
Pręt jest w porządku, to zdjęcie pokazuje, jak wyglądał, gdy był nowy.
Używaj teflonu, w przeciwnym razie wynik będzie zawsze taki sam.
Nie ma czegoś takiego jak dobra lub zła stal nierdzewna z silnym kwasem. HCl, H2SO4, HBr, HNO3 itd. Wynik zawsze będzie taki sam. 10€ na Aliexpress...
1. Co oznacza słowo a-oil?
2. Co to jest 1kg ap, czy to jest apaan?
3. Skończyłeś? Fenyloaceton?
1 kg ap 0,5 wody 1,2 fosforu (więc tutaj używam dodatkowe 0,5 litra fosforowego) 140 stopni 5 godzin z mieszadłem
Musisz uzyskać 140 stopni w niższej temperaturze, dostaniesz brudny olej.
Tak więc dzisiaj spróbuję ponownie z kilkoma innymi rzeczami.
Używam 500gr proszku BMK
250 ml wody
950 ml kwasu fosforowego 75%
40 ml kwasu siarkowego 96%
Bardzo interesujące jest różnicowanie odczynników chemicznych... ale czy byłoby możliwe uzyskanie wydajności. A zatem destylacja produkcji w celu uzyskania wysokiej czystości i produktu końcowego.
Ponieważ bez porównania niewiele to pomaga. Co więcej, byłoby to przydatne dla całej społeczności.
Krótko mówiąc, wydajność surowego produktu po reakcji i wydajność po destylacji.
Zacząłem od proszku bmk. metody, które publikujesz, zaczęły się od innych produktów.
Chcę tylko wiedzieć, co teraz zrobić, aby uzyskać olej A
Wiem, że potrzebuję teraz 85% kwasu mrówkowego, ale nie ma jasnego wyjaśnienia.
Nazwa uliczna oleju, który mam teraz, to olej B, więc teraz muszę go przenieść do oleju A.
Dzięki serialz za próbę wyjaśnienia rękami i nogami, ale jeszcze nie wyszedłem z tego.
Przez ostatnie 3 dni szukałem odpowiedzi i jedyne, co znalazłem, to ponad 12 różnych osób zadających to samo pytanie w wielu różnych tematach.
ale z jakiegoś powodu odchodzą od tematu, a pytanie pozostaje wszędzie bez odpowiedzi.