Salutări tuturor din nou, avem câteva întrebări despre sinteză
1. Este posibil ca P2NP să se strice sau să își piardă proprietatea?
2. Cum să recunoaștem P2NP corupt?
3. Cum și în ce condiții păstrați P2NP? Ar trebui să fie în frig?
4. În timpul sintezei, în primul pas Al Amalgam. Am lucrat la instrucțiune și de 4 ori amalgia a eșuat. Când am adăugat "Our Made Living Nitrate" reacția a fost prea rapidă, în doar zece minute s-au creat bule, lichid închis la culoare și tot aluminiul a ieșit la suprafață și am decis să evaluăm amalgamul și erau foarte puține alte aluminuri, avem impresia că s-a topit în timpul amalgamului. Și când am adăugat o soluție de P2NP preparat, reacția a lipsit și nu a existat. Ce nu a mers bine?
5. Înainte de sinteza nereușită de mai sus, am avut una care a avut un parcurs excelent, dar la sfârșit, când am adăugat o soluție de sodă caustică, am obținut prea multă bază de amfetamină, aproximativ 100 ml, în timp ce în procedurile anterioare am obținut similar cu sinteza video. Ne-am dat seama că ceva nu este în regulă și am adăugat și acid sulfuric, dar nu a răspuns.
6. Se poate folosi în ultimul pas, în loc de acetonă, alcool izopropilic cu acid sulfuric? Sau a fost vorba exclusiv de acetonă?
7. Cu o ocazie am avut un randament neobișnuit de mare, în care am obținut aproximativ de 3 ori mai multă pastă. Ne referim la o pastă umedă, odată stoarsă prin țesătură. Care ar fi putut fi cauza?
P2np a stat mult timp pentru că nu am putut ajunge la mercur, deci ne îndoim că P2NP-ul nostru s-a stricat, așa că am pus aceste câteva întrebări.
În rest, am avut o duzină de sinteze reușite până atunci.
Vă mulțumim pentru răspunsuri în avans