OK, acum știu unde este problema mea după ce am citit o mulțime de conținut patronul tău. Mulțumesc anticipat. deci problema mea este că nu știu prea multe despre teoria acido-bazică pentru a separa efedrina din pastilele care conțin și teofilină. ok care metodă este mai bună pentru mine să fac? Am 2 metode în acest conținut, de asemenea, am o metodă în videoclipul Fester Cookin Crank. Am încercat să urmez cele 2 metode din videoclipul Fester, dar produce doar 1/5 din totalul efedrinei hcl pe care o extrag. scurt de cunoștințe, din câte știu, doar efedrina hcl este solubilă în apă, iar teofilina este solubilă în ulei (non-polar). și după ce am terminat acest lucru și am obținut cristale de efedrină hcl, voi trece la metoda refluxului cu acid hipofosforic + iod (aceste 2 ingrediente sunt gata în minilab). vă mulțumesc foarte mult. din nou, fiecare dintre pastilele mele conține 12,5 mg efedrină hcl & 120mg teofilină, am 200 de pastile din fiecare cutie. ce metodă este bună pentru mine să încep din nou cu speranța unor rezultate de 100%. Am pregătit încă 3 cutii de pastile