Aveți nămol. Fără supă pentru tine! (Soup=psuedo)
Pe majoritatea pastilelor nu puteți folosi alcool de niciun fel. 1 ml de alcool activează ceva care transformă psuedo în clorură de sodiu și creează o cantitate infinită de gak.
Apa activează, de asemenea, acest gakk, deci uitați să folosiți apa ca solvent sau să eliminați psuedo prin freebasing. Am găsit o singură metodă și ezit să o public deoarece producătorii de gak și cei care formulează pastile citesc și aceste forumuri și își vor schimba formula pentru a combate orice succes al chimiștilor clandestini.
Totuși, secretul constă în spălarea cu un detergent neclorurat pentru piese de frână. Disponibil la Walmart sau la orice magazin de piese auto din orice țară.
Pulverizați pe masa de pastile și lăsați să se înmoaie timp de 15-20 de minute sau mai mult dacă doriți. Filtrați masa de pastile și aruncați lichidul. Repetați acest pas până când nu mai există gakk sau uleiuri care ies în lichidul de spălare.
Acum puteți dizolva masa de pastile în xilenă, eter sau hexan, cel mai bine dacă îl puteți obține. Detergentul pentru electronice QD este în mare parte hexan, dar nu l-am folosit niciodată pentru gazare. Filtrați și evaporați solventul sau adăugați soluție de hidroxid de sodiu dacă aveți nevoie de bază liberă pentru reducerea mesteacănului. Randamentul este în mod constant de 90%+ de psuedo foarte curat.
Detergentul pentru piese de frână dizolvă toate gakk-urile și aditivii. De fapt, dizolvă orice și orice, cu excepția psuedo. Încercați mai întâi pe câteva tablete pentru că nu am încercat pe toate mărcile și formulările, dar nu am fost dezamăgit încă. Am o anumită marcă de pastile pe care o iau și pot spăla de două ori cu detergent pentru piese de frână și pot folosi masa de pastile ca atare într-o reducere a acidului hidriodic deoarece tot ce lasă în urmă este psuedo pur. Fără solvenți în fierbere!!!
Încercați și vedeți și mult noroc prieteni.