- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Desigur, puteți amesteca freebase cu solvent înainte de a adăuga HCL, dar mai târziu veți avea nevoie de mai mult timp pentru a pune amestecul la 130C, deoarece acest solvent va fi evaporat, cu HCL din congelator, freebase rece prea și evitarea temperaturilor ridicate în timpul adăugării nu va fi nici o problemă ;-)
- Reaction score
- 166
Știți că MDMA nu poate fi încălzită cu acizi la temperaturi ridicate? Produsul se descompune și nu mai este MDMA pură.
↑View previous replies…
Frate, relaxează-te. Crezi că sunt un școlar drogat care prepară metamfetamină pentru sursa de trai? Am fost licențiat în matematică, nu în metamfetamină. Deci, de ce crezi că mă poți impresiona cu graficul tău?
- Reaction score
- 112
Oh, nu, frate, nu la controlul energiei, te rog. Îți amintești că am împărtășit cu tine rezultatul testului 87%? Am mai făcut câteva teste.
87% nu din nou, ci întotdeauna))))))
Cea mai amuzantă explicație: marja de eroare 5-10%.
87% nu din nou, ci întotdeauna))))))
Cea mai amuzantă explicație: marja de eroare 5-10%.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Persoană, dar nu v-am spus asta, v-am spus că, în primul rând, există erori umane în fiecare serviciu de analiză la care lucrează oamenii, pentru început. Apoi, v-am răspuns la întrebare, cu privire la cât de probabil era să se întâmple acest lucru, ȘI v-am răspuns la următoarele:
Rețineți că probabilitatea de a obține același rezultat într-un eșantion variază în funcție de distribuția datelor. Cu cât rezultatul dvs. este mai apropiat de medie, cu atât este mai probabil ca rezultatul să poată fi repetat. Având în vedere că aveți o distribuție a procentelor cu o medie de 82% și o abatere standard de 13,84%, puteți analiza ce interval de valori ar fi mai probabil atunci când obțineți două eșantioane cu același procent. Prin urmare, dacă se analizează două eșantioane, intervalul de numere în care este cel mai probabil să se obțină același procent este în jurul mediei de 82%, extinzându-se cu aproximativ o abatere standard de o parte și de alta (68,16% până la 95,84%). Acesta ar fi intervalul cel mai probabil pentru obținerea aceluiași rezultat în două eșantioane consecutive datorită concentrării datelor în jurul mediei.
Cu alte cuvinte, nu este un rezultat discutabil, este probabil.
Vă furnizăm chiar și graficul în care este concentrat cel mai mare număr de rezultate MDMA. Serios, ați înțeles doar despre 5-10%? Vă putem explica mai bine.
Rețineți că probabilitatea de a obține același rezultat într-un eșantion variază în funcție de distribuția datelor. Cu cât rezultatul dvs. este mai apropiat de medie, cu atât este mai probabil ca rezultatul să poată fi repetat. Având în vedere că aveți o distribuție a procentelor cu o medie de 82% și o abatere standard de 13,84%, puteți analiza ce interval de valori ar fi mai probabil atunci când obțineți două eșantioane cu același procent. Prin urmare, dacă se analizează două eșantioane, intervalul de numere în care este cel mai probabil să se obțină același procent este în jurul mediei de 82%, extinzându-se cu aproximativ o abatere standard de o parte și de alta (68,16% până la 95,84%). Acesta ar fi intervalul cel mai probabil pentru obținerea aceluiași rezultat în două eșantioane consecutive datorită concentrării datelor în jurul mediei.
Cu alte cuvinte, nu este un rezultat discutabil, este probabil.
Vă furnizăm chiar și graficul în care este concentrat cel mai mare număr de rezultate MDMA. Serios, ați înțeles doar despre 5-10%? Vă putem explica mai bine.
- Reaction score
- 112
Frate, se pare că îți faci prea multe griji pentru 120 EUR pentru testele tale false. Relaxează-te, frate. Este singurul tău venit? Pot să te angajez ca drop maker dacă da: trimite-mi PM, voi găsi un loc de muncă pentru tine.
- Reaction score
- 112
Frate, relaxează-te. Crezi că sunt un școlar drogat care prepară metamfetamină pentru sursa de trai? Am fost licențiat în matematică, nu în metamfetamină. Deci, de ce crezi că mă poți impresiona cu graficul tău?
Last edited: