Sinteza mea încă bolborosește după adiția de cucl2 și refluxarea acesteia. Ar trebui să mai destil în vid ipa sau să aștept?
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Am adăugat o cantitate mică de CH₃COOH pentru a ucide Nabh4 înainte de filtrare.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 11
Țineți-ne la curent... Am reușit să distilez IPA și o cantitate foarte mică de produs a venit împreună cu IPA. În sfârșit am reușit să văd uleiul plutind. Deoarece nu aveam un vid în funcțiune în acel moment, am extras cu un NP. A funcționat perfect.
Interesant a fost totuși culoarea galben-portocalie care a rămas în NP... mirosea foarte dulce, ceea ce m-a făcut să mă întreb dacă nu cumva era P2P care nu a fost redus complet.
Interesant a fost totuși culoarea galben-portocalie care a rămas în NP... mirosea foarte dulce, ceea ce m-a făcut să mă întreb dacă nu cumva era P2P care nu a fost redus complet.
Da, am destilat-o în vid în acest moment. Am produs clar în receptor, la fel ca ipa. Baia mea de ulei este la 70 C, dar temperatura aburului este la 50 C. Sper că am greșit ceva, pentru că agitatorul meu magnetic nu a fost suficient de puternic și acum am un strat transparent deasupra și acest nămol tare pe jos. Cred că va trebui să investesc într-un agitator kpg data viitoare.