VŠETKÝM, KTORÍ SI MYSLIA, ŽE NAŠA ORGANIZÁCIA SÚ PODVODNÍCI
Toto je šéf celej organizácie, ktorý hovorí
V prvom rade by som chcel poďakovať všetkým, ktorí prejavili spoločnosti Valentino Cartel podporu počas tohto ťažkého obdobia, a chceli sme vám dať najavo, že vaša podpora nezostáva nepovšimnutá, naozaj si vážime každého z vás.
V poslednej dobe sme videli niekoľko nenávistných, negatívnych komentárov o našej organizácii, čo nás rozčuľuje, chápeme všetky vaše frustrácie, avšak nie je príjemné vidieť, ako sa naši verní zákazníci obracajú proti nám po jednom nesprávnom konaní.
Aby sme veci objasnili, člen, ktorý viedol tento sektor podnikania, bol zatknutý a jeho relácia, prototnmail a telegram boli kompromitované. Údaje na jeho zariadení sú zašifrované, takže sa nemusíte báť, že by ste boli v ohrození, avšak do budúcnosti máme pocit, že je najlepšie používať inú e-mailovú adresu. Kvôli strate služieb zasielania správ nový člen, ktorý bol pridelený na riešenie tohto sektora, nemá žiadne predchádzajúce informácie, takže všetko, čo teraz robí, je pre neho nové. To znamená, že nepozná žiadneho zo starých zákazníkov ani ich objednávky, preto žiada ľudí o doklad o platbe a históriu správ so starým členom. Každej osobe, ktorá si objednala, bolo pridelené číslo objednávky, ktoré bolo zaznamenané v jeho telefóne. Takto mu pri rozhovore s baliacim tímom mohli podľa toho prideliť sledovacie čísla. Po zatknutí tohto člena sme stratili strašne veľa informácií a práve teraz sa ich snažíme zhromaždiť čo najviac, aby sme mohli problémy napraviť. Ďalším problémom sú konfiškácie, mnohé z našich odoslaných zásielok boli nedávno zabavené a naše hlavné sklady vo Francúzsku a Nemecku boli uzavreté, čo ďalej sťažuje našu organizáciu. Ak mám byť k vám úprimný, tieto posledné tri týždne boli mimoriadne skurvené.
Mnohí z vás sa vyjadrili, že sme podvodníci, a preto som k vám transparentný. Všetci zákazníci, ktorí pomôžu tomuto novému členovi zorientovať sa na tejto stránke, budú nesmierne ocenení. Hoci som práve videl, že nám boli odobraté naše predajné práva, čo je škoda vidieť. V prípade akýchkoľvek otázok nám prosím napíšte. Najdôležitejšie je obnoviť dôveru, ktorá bola vybudovaná predtým. Naším cieľom je urobiť to tak, že každému poskytneme maximálne 75 % opätovného poskytnutia pomoci v závislosti od jeho situácie. Napíšte nám, prosím, doklad o transakcii, vašu pôvodnú objednávku, koľko z nej prišlo, ak vôbec nejaké, a vašu doručovaciu adresu. Tešíme sa na všetky nové obchodné príležitosti, ktoré sa nám naskytnú.
Informácie o objednávkach zadaných v období od 25. sept - 2. október sa na neurčito stratili. Všetky nové objednávky uskutočnené od 5., keď sme obnovili činnosť, boli spracované, pokiaľ neboli uskutočnené prostredníctvom stránky bbgate. Ďakujeme za pochopenie. Zostaňte v bezpečí, moji ľudia.
Šéf