Zatiaľ čo aaron viedol dobré obchody s mnohými a vo všeobecnosti bol v dobrom tempe, pokiaľ ide o jeho objednávky, mne bolo všetko okolo neho od začiatku podozrivé, pretože som mohol povedať, že sa v komunite neangažuje skutočne na osobné účely, a tiež jeho široké zásoby, ktoré sa nikdy nezdali byť spolu na jednom mieste, mi jednoducho pripadali ako "Darknetový predajca 101", každopádne dropshipping je moderný obchodný model, ale prišiel mi gýčovitý, aby mal takúto formu reklamy, keď zjavne nie ste ten človek
Kvôli jeho podozrivému správaniu som si voči nemu naozaj vypestoval veľkú zlosť, za to, že by túto skvelú komunitu zneužil na svoj osobný prospech.
Klamstvá zvyčajne nikdy nevedú ďaleko, v tomto prípade sa pre mňa 29. augusta tohto roku odhalila zaujímavá zápletka, ktorú aaron vytvoril okolo seba a mnohých ďalších osôb (kupujúcich a predávajúcich), ktoré má na tomto trhovisku. Napriek tomu som nemal chuť s tým niečo robiť, pretože mať rôzne identity na darkwebe je niečo, čo je veľmi bežné a čo robím aj ja.
Napriek tomu to bolo 22. augusta, keď ma kontaktoval používateľ Breaking Bad a žiadal rôzne lieky, ale hlavne oxykodón na súkromné použitie. Dali sme sa do reči a bolo to asi o týždeň neskôr, keď bol balíček na ceste. Vtedy ma kupujúci kontaktoval znova s nasledujúcou správou:
Takže v tejto fáze by som chcel, aby ste si dali pauzu, otvorili reláciu a pozreli sa, či vám to ID môže byť povedomé
. Príbeh pokračuje..
Keďže som nikdy predtým nemal kontakt na relácii s aaronom, nemohol som vidieť, čo sa chystá rozvinúť, a pokračoval som v kontaktovaní používateľa s lenivou správou "Yo Gordon", aby som mu dal vedieť, kto som.
O 2 hodiny a 2 minúty neskôr bola moja žiadosť o správu prijatá. Používateľ odpovedal:
Keď som pokračoval v konfrontácii s ním, povedal som:
Za celý deň nepovedal nič, hoci predtým bol VELMI citlivý a v USA bolo ešte poludnie
Pátrala som ďalej:
Vyšiel von a povedal:
Dostal som nejaké fugazi vysvetlenia, prečo ho môj zákazník odkázal na mňa, pretože aaron má byť veľkým dodávateľom oxykodónu v USA
Pre mňa je to celkom jasné
Používateľ BB, ktorý mi poslal profil, tiež neodpovedal jeden deň a potom povedal::
Keď som odpovedal:
Nedostal som odpoveď, keď bol balík doručený, už ma nekontaktovali, ale účet je k dnešnému dňu stále aktívny (naposledy bol aktívny: 9. októbra 2023)
To môže ponechať mierny priestor na interpretáciu, ale pre mňa sú veci celkom jasné.
Z údajov, ktoré vidím v adrese, vyplýva, že osoba, ktorá stojí za účtom, je z USA! (Nepýtajte sa ma na jeho adresu
)
Mohol by som pokračovať v pridávaní dôkazov vyššie uvedených tvrdení (screenshoty + videá), ktoré mám, ale je to strata času a energie!
Ďalšie situácie, ktoré viedli k môjmu názoru na aarona, sú:
1. Keď som práve začal ako predajca, mal som užívateľov ako Chobeskunk a 2 ďalších ľudí z Francúzska, ktorí čakali na odpoveď aarona už viac ako 3 týždne po zadaní objednávky a odoslaní mincí, doslova to nikdy neprestalo odvtedy, že ľudia sem chodili každú chvíľu s rovnakým problémom, že boli ghosted celé týždne, a to je 4 mesiace.
Ghosting po prijatí objednávky = podvod
2. Jeho kokaín bol testovaný na 70%, inzerovaný na 90%+
3. Ľudia si objednali pervitín, dostali 4MMC
4. Priznal sa mi, že na Session predával oxykodón s prímesou fentanylu
5. Vysielanie o 95 % 4MMC, ale zasielanie špinavého hovna zákazníkom. Keď to vyjde najavo, naozaj tvrdí, že to riešil tak, že lietal do laboratória lietadlom, aby zlepšil prácu svojich chemikov
Chlapi, toto všetko je tak zlé, že nemôžem uveriť, ako to mohlo trvať tak dlho a ďaleko a ako to, že tento chlapík ešte nie je zakázaný? Bolo to smiešne sledovať, ale úprimne, chceme takýto typ pozornosti, že užívateľ, ktorý si kúpil drogy na Breaking Bad sa dostal do nemocnice z toho? aaronstevens musí ísť a každý z jeho bočných účtov!
Naozaj by ma zaujímalo, koľko peňazí vylákal od ľudí.
Naozaj nalieham na potrebu nútených eskontných transakcií na Breaking Bad, každý, kto ťahá ľudí mimo fóra, by mal byť okamžite zabanovaný, ak to nebolo udelené adminmi.