Práve hľadám rôzne recepty, vyrobil som DMT z mimózy hostilis a metamfetamín metódou jedného hrnca. Bývalý užívateľ heroínu A fentanylu Mám 2 mesiace čisté od opiátov a 20 rokov závislosti od opiátov. V súčasnosti len užívanie rýchlosti a trávy a príležitostne benzo. Ak ste boli predtým závislí od fentanylu, potom viete, že speed je ako víno a fentanyl je zasraný pálenka s prímesou absintu. Ak ste nikdy neužívali opiáty, prosím, nerobte to, chlapci, naostro. PRI PRVOM UŽITÍ VÁS TO VTIAHNE, AK MÁTE RADI DOWNERS!!!!! NEZAOBERAJTE SA MYŠLIENKOU NA OPIÁTY. Čokoľvek iné, no kurva alkohol je podľa mňa najhoršia droga, pravdepodobne vyrovnaná s fentanylom/heroínom. Všetko ostatné s mierou bude v poriadku. Mám 19 opitých na verejnosti, predávkoval som sa heroínom 0 krát a predávkoval som sa fentanylom 10+ krát. Ak užívate fentanyl a hovoríte, že ste boli ako ja, pretože som sa snažil prestať asi rok. Takže asi raz za mesiac som prestal asi na deň a pol a nezvládol som to a potom som si dal jeden hit a predávkoval som sa. Som 6,0 230lbs fajčenie fentanylu celý deň každý deň po dobu 3 rokov rovno vec je, že to nie je ako heroín, pretože vaša tolerancia fentu sa dramaticky zníži aj po tom, čo nepoužívate 1 deň a ako som povedal, úprimne som predávkoval presne týmto spôsobom prob 5 alebo 6 krát. Každodenné užívanie bolo bong a nektár zberateľ speed a fentanyl by som ich miešal spolu na fólii zmení sa na fialovú, ak ich zmiešate na fólii. Ale som ženatý a stále pracujem (čo nazývajú fungujúci narkoman) jediný dôvod, prečo som fungoval, bolo podporiť môj drogový návyk. Každopádne by som bol rád zahrnutý do čohokoľvek, moji frajeri Mám 37 rokov a žijem v Orange County CA, Garden Grove a áno, odtiaľ je tá najlepšia kapela všetkých čias. SUBLIME!!!!!!
R.I.P. Bradley Noel