Ahoj, môžem mať, prosím, prístup do sekcie RC? Som chemický technický asistent s odbornými znalosťami v oblasti organickej aj anorganickej analytickej chémie. Mám vášeň pre manipuláciu s molekulami a uvažovanie o potenciálnych nových látkach, skúmanie spôsobov ich úpravy tak, aby už nespadali pod súčasné právne predpisy, alebo hľadanie analógov, ktoré by mohli byť potenciálne účinné v existujúcich aj úplne nových chemických skupinách. Som autista a často trávim celý deň ponorený do týchto "špeciálnych záujmov", pretože sú významnou súčasťou môjho života. Mám veľa nápadov, o ktorých by som s vami všetkými rád diskutoval, a takmer denne prichádzam s novými a vzrušujúcimi koncepciami. Žiaľ, nemôžem ich všetky realizovať, ale naďalej ma zaujímajú (čo by som si najradšej nechal pre seba). Nemám potrebné finančné prostriedky na zakúpenie prístupu do tejto oblasti, keďže sa ešte len vzdelávam, ale verím, že moje nápady by mohli byť pre túto komunitu skutočným prínosom. Prosím, dajte mi možnosť vymeniť si názory na tieto látky. Veľmi ma zaujíma, čo si myslíte o mojich nápadoch a či sa medzi nimi môžu nachádzať skutočné skvosty.