- Reaction score
- 40
Dobrý deň, Madre, už som vám napísal správu týkajúcu sa tohto a iných spôsobov, ako by som sa mohol stať spolupracovníkom tímu Breaking Bad, ale v príspevku, na ktorý som reagoval, sa uvádza, že hľadáte tím na testovanie RC, a potom pri čítaní tohto príspevku vidím, kde ste uviedli metamfetamín ako príklad drogy, takže teraz ma zaujíma, či je to len pre výskumné chemikálie, alebo sú to všetky drogy? Pretože v takom prípade by som určite zmenil svoj preferovaný výber drog! Dajte mi prosím vedieť a ešte raz ďakujem za váš čas a pozornosť, prajem vám krásny deň!
- Reaction score
- 40
Nevadí, čítal som žiadosť používateľa TESTINT a podľa formátu, ktorý použil, som si myslel, že ide o časť madresového príspevku. Moja chyba.
- Reaction score
- 5
Žijem v usa a som samouk chemik ive vyrobil 2cx b thru e nie D a mda a meskalín a ak samozrejme dmt, ktorý im istý väčšina ppl začať s extrqction nie synth hoci id chcel dať TSTAB šancu id rád vzorky.niektoré rcs 2cx a iné entaktogény / psychedelické látky dajú úprimný opibion od mailbix po bio test a som veľmi dobre prepojený, kde som ja celý predaj, takže som dnt naozaj robiť malé ruky do rúk mojich ppl robiť vo veľkom meradle lepšie v FED ako štát som povedal lol zaklopať na drevo