MDPM stimuluje . Ako bola zásielka vyrobená? Vyskytli sa so zásielkou nejaké problémy?
Zásielka prišla pomerne rýchlo v efektívnej menšej štandardnej bublinkovej plastovej obálke, na ktorej bola dobre vytlačená moja adresa a známky dobre sedeli. Vrecko s MDPM vo vnútri bolo zabalené v papieri. Perfektné.
5 FOTOGRAFIÍ
1. Nie vrecko v balíku, ale: Zadná strana balenia.
2. Nie je v balení, ale: Balenie je vnútri.
3. Fotografia dobre označenej tašky MDPM v mojej mierke 1,50.
4. Zlá fotografia zadnej strany vrecka s úplným pohľadom na ~ 1 g MDPM. (Je ťažké dostať správne svetlo).
5. Zlá fotografia mojej poslednej látky 0,17 vedľa mince v hodnote jedného centu.
Chýbalo čítanie pravidiel pred prvými fotkami, ale teraz fotky zadnej strany obálky a vnútra prázdnej. Najskôr som nevedel, kto to poslal, pretože sa mi narky prekrývajú a na tomto nie je žiadna hlava (stále moja chyba). Identifikoval som zdroj štýlu tašky vo fotorecenzii tu členom. Takže preto som nestihol urobiť všetky požadované fotografie.
Podrobná správa o výlete:
Začal som drvením kamenného prachu v malte a šnupol som niekoľko tenkých línií bez efektu. Fajčenie na folie chutilo zle. Tak som si urobil rektálny roztok 0,6. Stalo sa len to, že slabý štart skončil (dud). Zvyšok 0,17 som si nechal pre hetero pár, ktorý to dobre bongoval a prinieslo im to čerstvú závratnú eufóriu. Mali namiesto mňa použiť MDPM. MDPM je blízko k známemu 3-FPM, ktorý sa predtým tiež snažil ako bezcenný (pre mňa). MDMP je tak slabý stimulant, že u niektorých nemá žiadny účinok, čítal som na internete.
Služba zabezpečenia 9 (ale kto ju poslal? Mohli ste do nej dať "BB")
Rýchlosť doručenia 5 (dosť, je to zadarmo)
Kvalita výrobku 10
Ako dobre boli splnené vaše očakávania? 0 smutná nula. Osobitný vplyv na osobu. Nie som na to vhodný.
EPILÓG
Dlho som čakal na dvojicu, aby som to mohol otestovať. Moja recenzia všetkými prostriedkami trvala príliš dlho na zverejnenie, mala osobné problémy, ktoré bolo potrebné prekonať, ale teraz je to urobené s fotografiami, ktoré zbierajú prach. Urobil som svoju recenziu teraz, že môžem stáť za s miernymi rozpakmi o chýbajúce fotografie, ale nie čas, aby sa to dostalo nahor, som, že sa hanbí, a tiež keď pripomína Glitchy to trvalo viac ako týždeň od toho, aby sa nezapočítal. Nenechajte sa zavrieť do bláznivého kolesa, keď by ste to mali urobiť a vyzerať trochu arogantne. Glitchyho za to dlhé čakanie niečím odškodním (moje vlastné pravidlo). Tieto manipulácie s udalosťami považujem za vhodné, aby to bolo dokonalé:
TIPY, AKO POSTUPOVAŤ PRI PRIPRAVOVANÍ RECENZIE
Keď dostanete balík, okamžite skontrolujte Glichysov threadstarter s očakávaniami (pravidlami) recenzie. Čo najrýchlejšie urobte dobré fotografie. Nezabudnite, že ste recenzentom bezplatného tovaru, aby ste mohli vysvetliť aspekty cesty. Ak je to potrebné/možné, nechajte aj niekoho iného vyjadriť svoj názor. Určite som rád, že som urobil ostatným test zbytočného MDPM. Vyplňte všetky potrebné body a nech to vyzerá esteticky a gramaticky správne. Ja svoje texty píšem najprv v Gmaile, pretože som zlý pisár a gramatik. Ak ste v tesnom mieste, potom je lepšie urobiť fotografie a v poriadku preskúmanie, aj keď trochu nedbalé a tenké, ale je to hotové a z chrbta. Dôležitá je celistvosť vášho recenzentského úsilia a nedostatky si môžete vziať s Glitchy súkromne a bude vám najlepšie. Nikdy neviete, či sa pustíte do sklzu ako ja a čas premrháte. Urobte si recenziu vo všetkých požadovaných vzorových testoch tu na tejto našej peknej stránke.