- Reaction score
- 0
Zato imam težave pri koraku 8. Zdi se mi, da je tu veliko izgube in izgube. Prenesel sem ekstrakt iz lijaka sep, dodal magnezij in ga dal v zamrzovalnik. Zdaj sem filtriral z vakuumom. Mislim, da je Buchnerjev sistem veliko boljši od tistega, ki sem ga dobil, saj je puščal, prostornina pa je prevelika. Torej, prvič, ko vliješ v nastavitev, ali moraš vso zadevo vreči v... Ne razumem, kako pravilno izliti ekstrakcijo etra, ne da bi z njim dobil magnezij, razen če ne izlijem vsega ekstrakta, potem mi na tej točki ostane veliko ekstrakta z magnezijem, kaj naj naredim s tem preostalim delom, da ga ločim. Priložil sem tudi slike puščanja. Kaj naj naredim s tem. Ali je to vse odpadek. Če je magnezij, ki je prišel skozi filter, kaj naj storim? V bistvu sem obtičal in čakam na tem koraku.
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
To je joanlab vakuumski filter... Bil je poceni, vendar je njegova zasnova napačna, saj omogoča, da stvari puščajo na zunanji strani... Ya bom poskusil lije drugače sem prebral lepljivo Patton napisal koristno pri pojasnjevanju stvari malo
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
@deeperdive36 Videti je, kot da gre za kroglični sklep, ki ga skupaj drži objemka.
Ali ste poskusili kroglični sklep predhodno namazati z mastjo za brušenje in ga vrteti, dokler brušenje ne postane jasno?
To bi moralo rešiti vašo težavo.
Ali ste poskusili kroglični sklep predhodno namazati z mastjo za brušenje in ga vrteti, dokler brušenje ne postane jasno?
To bi moralo rešiti vašo težavo.
- Reaction score
- 0
Ahhh spomnim se, da sem nekje prebral o mazanju. To bom poskusil danes, upam, da bo odpravilo težavo. Hvala.