- Reaction score
- 6
Nimamo pojma, kaj je šlo narobe, nimamo opreme za testiranje. Dobljeni amfetamin fosfat nima nobenega učinka.
↑View previous replies…
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 8
- Reaction score
- 166
Prepričajte se, da imate v besedilu fenilnitropropen in ne nitrostiren. Morda vam je bil prodan analog in ste prejeli feniletilamin.
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Kako najbolje preveriti, ali je bil nitroetan, ki sem ga uporabil za izdelavo p2np, zamenjan ali razredčen z nitrometanom? Zbral sem osnovne fizikalne lastnosti reagentov in produktov in najbolj logično se mi zdi vrelišče nitro spojine. Tališča produktov so si zelo blizu. Težava je, če se BP pojavi med vreliščem n.etana in n.metana, potem mora biti ločitev z frakcijsko destilacijo zelo težavna.
Druga vrednost bi lahko bila gostota, ki se prav tako precej razlikuje. Strokovnjaki, prosim, dodajte svoje mnenje, kakšen je najlažji najboljši način za zagotovitev, da uporabljamo prave reagente.
Druga vrednost bi lahko bila gostota, ki se prav tako precej razlikuje. Strokovnjaki, prosim, dodajte svoje mnenje, kakšen je najlažji najboljši način za zagotovitev, da uporabljamo prave reagente.
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,858
- Deals
- 1
Pozdravljeni. Nitrometan in nitroetan imata različni b.p. 101 oziroma 114 °C. To lahko preverite in izvedete frakcijsko destilacijo. Upoštevajte, da sta ti snovi precej strupeni in eksplozivni. Kar zadeva nitrostiren in P2NP, uporabite aparat za natančno določanje tališča. Bolje je primerjati znani čisti P2NP s sintetiziranim novim P2NP v enem aparatu, da preverite razliko. Izvedite tudi več meritev, da izključite napake. Za vsak vzorec preštejte povprečno vrednost mp.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 98
Hvala, Patton. Ne sumim, da moj nitroetan ni čist, vendar sem po branju nekaterih komentarjev menil, da bi bilo bolje preveriti, zato bom začel z vreliščem mojega nitra in če bo vrelo nad 110C, potem bom miren. Dobro je vedeti, kaj storiti in preveriti, preden vložimo veliko dela in ugotovimo, da je končni izdelek neučinkovit .