- Reaction score
- 0
Bu yüzden 8. adımda zorlanıyorum. Burada benim için çok fazla atık ve kayıp var gibi görünüyor. Ekstraktı sep huniden aktardım, magnezyum ekledim ve dondurucuya koydum. Şimdi burada vakum ile filtre yaptım. Buchner'in sızdırdığı ve hacmi çok büyük olduğu için aldığım kurulumdan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. İlk olarak, düzeneğe dökerken hepsini boşaltmanız mı gerekiyor? Eter ekstraksiyonunu magnezyum almadan nasıl düzgün bir şekilde dökeceğimi anlamıyorum, eğer ekstraktın tamamını dökmezsem, o zaman bu noktada magnezyumla birlikte çok fazla ekstraktım kalır, ayırmak için kalan kısmı ne yapacağım. Ayrıca sızıntının resimlerini de ekledim. Bununla ne yapacağım. Bunların hepsi atık mı? Filtreden geçen magnezyum varsa ne yapmalıyım? Temel olarak bu adımda takıldım ve bekliyorum
Attachments
↑View previous replies…
- Reaction score
- 112
- Reaction score
- 0
Bu joanlab vakum filtresi... Ucuzdu ama tasarımı tamamen yanlış, dışarıya bir şeyler sızmasına izin veriyor... Ya farklı şekilde dökmeyi deneyeceğim Patton'un yazdığı yapışkanın işleri biraz açıklığa kavuşturmada yardımcı olduğunu okudum
- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 168
- By ACAB
deeperdive36 Bir kelepçe ile bir arada tutulan bir bilyeli mafsal gibi görünüyor.
Bilyalı eklemi önceden taşlama gresi ile yağlamayı ve taşlama netleşene kadar bilyeyi çevirmeyi denediniz mi?
Bu sorununuzu çözecektir.
Bilyalı eklemi önceden taşlama gresi ile yağlamayı ve taşlama netleşene kadar bilyeyi çevirmeyi denediniz mi?
Bu sorununuzu çözecektir.
- Reaction score
- 0
Bir yerde yağlamakla ilgili bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Bugün deneyeceğim, umarım sorun çözülür. Teşekkürler.