HIGGS BOSSON
Expert
- Solutions
- 1
- Reaction score
- 719
Kullandığınız sentez tekniğini açıklayın.
Tedarikçi kim?
Görünüşte BK4 tozu temiz görünüyor. Ve az miktarda metilpropiofenon bu tür sonuçlara yol açmamalıdır.
Tedarikçi kim?
Görünüşte BK4 tozu temiz görünüyor. Ve az miktarda metilpropiofenon bu tür sonuçlara yol açmamalıdır.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Onu kontrol ediyorum. Standart 50 gram bk4+350 dcm+metilamin %40 100 ml, 2 saat karıştırılmış, kontrol sıcaklığı 30 derece.
Onda 100 gr bk4'te yaklaşık 15 ml metilpropiofenon var, bu iyi değil. Ve sıcak suda yıkamak yardımcı olmadı, belki yeniden kristalize etmek yardımcı olur
Onda 100 gr bk4'te yaklaşık 15 ml metilpropiofenon var, bu iyi değil. Ve sıcak suda yıkamak yardımcı olmadı, belki yeniden kristalize etmek yardımcı olur
↑View previous replies…
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Beni üzdün. Metilamin yüksek kalitede yıkanmış, asit teorik olarak gerekli miktarın yarısından az kullanılmış, asit çok yavaş eklenmiş, aseton ile mavi bok çıkıyor (zaten başka bir gönderide fotoğrafla yazmış). Bk4'ü alıp eritirseniz yaklaşık 56-60 derecede eriyor ama yazarın numuneyi olması gerektiği gibi kapiler içinde eritecek teknik becerisi yok. Ama hepimiz çok iyi biliyoruz ki bk4'ün sudaki eriyiği batmalıdır (hafıza için 1,4 g/ml), çünkü yoğunluğu sudan çok daha yüksektir (1 g/ml) ve MP'nin yoğunluğu 0,991 g/ml'dir
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
G.Patton
Expert
- Solutions
- 3
- Reaction score
- 2,887
- Deals
- 1
Bu yanlıştır. Ürün, daha yüksek mp'ye sahip maddeler tarafından kirletilebilir. Bu durumda tahmin ettiğiniz gibi, bu 4-metilpropiofenon'dur. Dolayısıyla, bk4'ün mp'si yükselmelidir.
Bu ürün hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Anladığım kadarıyla siz de bilmiyorsunuz. Sadece varsayımlarınız var. Bu tartışmaya konu yazarı ile devam etmek istiyorum.
Bu ürün hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Anladığım kadarıyla siz de bilmiyorsunuz. Sadece varsayımlarınız var. Bu tartışmaya konu yazarı ile devam etmek istiyorum.
Last edited: