- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
20mm çaplı kristaller benim küçük oğlum =)
ve aminoketonu serbest baz olarak saklamak pek akıllıca bir fikir değildir. Ve evet, aminler normal durumda renksiz şeffaf sıvılardır. Aminoketonda idrar rengi var, belli ki safsızlıklar var ...
Gösteriş yapmadan önce, en azından kimin önünde gösteriş yaptığınızı biraz düşünün =)
ve aminoketonu serbest baz olarak saklamak pek akıllıca bir fikir değildir. Ve evet, aminler normal durumda renksiz şeffaf sıvılardır. Aminoketonda idrar rengi var, belli ki safsızlıklar var ...
Gösteriş yapmadan önce, en azından kimin önünde gösteriş yaptığınızı biraz düşünün =)
Attachments
- Reaction score
- 107
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Havalı olduğunuzu kanıtlamak için herkesi bokla karıştırmaya çalışıyorsunuz, ancak fotoğraflarınıza bakılırsa öyle değil. Yaklaşık yüzde 30 safsızlık bulunan bk4'ü temizlemek için en iyi seçeneği arıyoruz ve eğer aptalsanız, yazıyı en başından itibaren tekrar okuyun, benden ne tür bir safsızlık ve temizleme seçenekleri olduğuna dair bir gösterge var. Biz insanlara yardım etmeye çalışıyoruz, siz ise bana bir şeyler öğretmeye çalışarak saçma sapan şeyler paylaşıyorsunuz. En iyi çözüm, sorunu çözmek için sunacak iyi bir şeyiniz yoksa ağzınızı kapatmanızdır.
- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 179
Kardeşim y konusunda mutluyuz, y spam yapmayı bırakabilir mi? İnsanlar sorunu çözmeye çalışıyor
↑View previous replies…
- Reaction score
- 107
- Reaction score
- 107