@thevines2: Ben de böyle hissediyorum. Kirli ilaçların ne kadar iyi olduğu umurumda değil, ikinci bir saf madde ile telafi etmek daha iyi. Kirli uyuşturucular zaten birden fazla bilinmeyen maddeden ibaret.
K-Cyanide: Ürününüzde reaksiyona girmemiş prekürsör, yan ürünler ve HCl olmadığını nereden bileceğim? Tabii ki var, bu yüzden çok daha iyi. Kanalizasyon temizleyicisi de içebilirsiniz ve bu iyi hissettirecektir ama yapmalı mısınız?
Saf bir ürün yapın. Kimse beğenmedi mi? Boohoo sevecekleri başka bir şey yap ve bunu doğru yap. Eski pillerle bir yangın söndürücüde meth yapabilirsiniz, ama yapmalı mısınız?
O kadar iyisiniz ki neden izomerleri ve yan ürünleri izole etmiyorsunuz, biyo-tahlil yapıp kütle spektroskopisine göndermiyorsunuz? Bu, çalışmayı ilerletir ve müşterilerinize kötü ürün sunup sunmadığınızı bilmenizi sağlar. Bu umurunuzda mı yoksa para sizin için mi? Retorik.
Yönteminiz kötü. Bunu herkes biliyor. Sen de biliyorsun. "Sokaklar için yeterince iyi" tavrınız var ve ben bunu rahatsız edici buluyorum. Muhtemelen kafein ve bebek mamasıyla da kesmişsindir, ha? 4mmc'n uyarıcı değil mi? R izomerini falan mı unuttun? Güzel 4mmc kristalleri gördüm ama senin %99 dediğin ten rengi tozun uyarıcı değil mi? Sen bir yalancı ve sokak satıcısısın. Yönteminizin her adımı çöp, bu yüzden bu başlığın her gün hatalarınızı ve zehirli yaşam tarzınızı ortaya çıkardığını görüyorum. Çok uygun bir kullanıcı adı, kardeşim. Ne yaptığını biliyordun lol
Merak ediyorum, hangisi daha iyi, sigara mı nikotin mi?