- Solutions
- 1
- Reaction score
- 661
- Deals
- 8
Elbette HCL'yi eklemeden önce freebazı çözücü ile karıştırabilirsiniz, ancak daha sonra bu çözücü buharlaşacağı için karışımı 130C'ye koymak için daha fazla zamana ihtiyacınız olacak, dondurucudan HCL ile freebaz da soğuk olacak ve ekleme sırasında yüksek sıcaklıklardan kaçınmak sorun olmayacak ;-)
- Reaction score
- 166
MDMA'nın asitlerle yüksek sıcaklıklara kadar ısıtılamayacağını biliyor musunuz? Ürün bozulur ve artık saf MDMA değildir.
↑View previous replies…
Kardeşim, sakin ol. Yaşam kaynağı için meth pişiren bir okul çocuğu olduğumu mu düşünüyorsun? Ben matematik mezunuyum, meth değil. Peki, grafiğinle beni etkileyebileceğine neden inanıyorsun?
- Reaction score
- 112
Hayır, kardeşim, enerji kontrolü için değil, lütfen. Seninle %87 test sonucunu paylaştığımı hatırlıyor musun? Birkaç test daha yaptım.
87 yine değil, ama her zaman))))))
En eğlenceli açıklama: hata payı %5-10.
87 yine değil, ama her zaman))))))
En eğlenceli açıklama: hata payı %5-10.
Chem-Safe
Chem-Safe - Energy Control
- Language
- 🇪🇸
- Reaction score
- 25
Kişi, ama biz size bunu söylemedik, biz size her şeyden önce insanların çalıştığı her analiz hizmetinde insan hatası olduğunu söyledik. Ardından, bunun gerçekleşme olasılığının ne kadar olduğuna ilişkin sorunuzu VE aşağıdakileri yanıtladık:
Bir örneklemde aynı sonucu elde etme olasılığının verilerin dağılımına göre değiştiğini unutmayın. Elde ettiğiniz sonuç ortalamaya ne kadar yakınsa, sonucun tekrarlanma olasılığı da o kadar yüksektir. Ortalaması %82 ve standart sapması %13,84 olan bir yüzde dağılımına sahip olduğunuzu göz önünde bulundurarak, aynı yüzdeye sahip iki örnek elde ederken hangi değer aralığının daha olası olacağını analiz edebilirsiniz. Bu nedenle, iki örnek analiz edilirse, aynı yüzdeyi elde etmenin en olası olduğu sayı aralığı, her iki tarafa da yaklaşık bir standart sapma (%68,16 ila %95,84) uzanan %82 'lik ortalama civarındadır. Bu, verilerin ortalama etrafında yoğunlaşması nedeniyle iki ardışık örnekte aynı sonucu elde etme olasılığı en yüksek aralık olacaktır.
Başka bir deyişle, bu şüpheli bir sonuç değil, olası bir sonuçtur.
Hatta size en fazla MDMA sonucunun yoğunlaştığı grafiği de sunuyoruz. Gerçekten mi, sadece %5-10'unu mu anladınız? Daha iyi açıklayabiliriz.
Bir örneklemde aynı sonucu elde etme olasılığının verilerin dağılımına göre değiştiğini unutmayın. Elde ettiğiniz sonuç ortalamaya ne kadar yakınsa, sonucun tekrarlanma olasılığı da o kadar yüksektir. Ortalaması %82 ve standart sapması %13,84 olan bir yüzde dağılımına sahip olduğunuzu göz önünde bulundurarak, aynı yüzdeye sahip iki örnek elde ederken hangi değer aralığının daha olası olacağını analiz edebilirsiniz. Bu nedenle, iki örnek analiz edilirse, aynı yüzdeyi elde etmenin en olası olduğu sayı aralığı, her iki tarafa da yaklaşık bir standart sapma (%68,16 ila %95,84) uzanan %82 'lik ortalama civarındadır. Bu, verilerin ortalama etrafında yoğunlaşması nedeniyle iki ardışık örnekte aynı sonucu elde etme olasılığı en yüksek aralık olacaktır.
Başka bir deyişle, bu şüpheli bir sonuç değil, olası bir sonuçtur.
Hatta size en fazla MDMA sonucunun yoğunlaştığı grafiği de sunuyoruz. Gerçekten mi, sadece %5-10'unu mu anladınız? Daha iyi açıklayabiliriz.
- Reaction score
- 112
Kardeşim, sahte testlerin için 120 Euro'yu çok fazla dert ediyorsun gibi görünüyor. Sakin ol, kardeşim. Tek gelen bu mu? Eğer öyleyse seni bir damla üreticisi olarak işe alabilirim: bana PM gönder, senin için bir iş bulacağım.
- Reaction score
- 112
Kardeşim, sakin ol. Yaşam kaynağı için meth pişiren bir okul çocuğu olduğumu mu düşünüyorsun? Ben matematik mezunuyum, meth değil. Peki, grafiğinle beni etkileyebileceğine neden inanıyorsun?
Last edited: